3 makkelijke tips voor je sixpack
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Waar ik echt al maanden op loop te vloeken, zijn die onderste buikspieren. Boy did we not become friends these past few months… Maar goed, daar gaan we vanaf vandaag wat mee doen. We hebben tenslotte nog 4 maandjes totdat de bikini gevuld moet worden met de bekende sixpack. Dus dat geeft ons genoeg tijd om de relatie weer eens leven in te blazen ;-).

Goed. Maar naast het passen op je voeding en die eeuwen oude crunches zijn we nog niet gekomen, and neither did our sixpack. Dus hoe gaan we dan wel stalen buikspieren kweken? Ik heb een aantal simpele oefeningen opgezocht waarmee je alvast aan de slag kunt.

1. Voeding. Ja ik weet dat je ondertussen al op let met wat je eet, maar lees dit artikel nou eens even. Want een sixpack kan pas naar voren komen als je vetpercentage wat lager is. Bij de meeste vrouwen ligt dit rond de 15% (sommige ook 17 of 18%) maar ergens in die richting moet je denken. Laat bij de sportschool eens je vetpercentage meten en begin vanaf daar.

2. Check deze awesome workout eens. En ja, het is super pijnlijk de dag erna, but hell, we need abs! Zorg er bij deze oefening voor dat je wél een behoorlijk aantal reps haalt. Je zult de gevolgen niet direct voelen, zoals bij bijvoorbeeld squatten, maar trust me, they are burning. Buikspieren vergen nou eenmaal meer herhalingen dan de meeste andere spiergroepen. Pak bijvoorbeeld sets van 20 herhalingen en doe dit 4 keer, zorg ervoor dat bij iedere herhaling je vorm in de gaten houd en niet gaat valsspelen. Anders focus je je niet genoeg op je buikspieren en train je eigenlijk voor niks.

3. Deze laatste oefening kun je zelfs voor de tv uitvoeren. Ik kwam hem toevallig tegen via de ubersite bodybuilding.com. Wanneer je deze oefening doet in de gym, zorg er dan voor dat je 1, niet voor een spiegel ligt en 2, geen direct oogcontact maakt. Ik weet nog dat ik tijdens het doen van deze oefening keek naar iemand die voorbij liep.. Laten we het erop houden dat dat mijn laatste herhaling was toen.

Heb jij nog tips die voor jou werken? Let me know!

Origineel artikel: http://ilovefitnessnews.nl/3-makkelijke-tips-voor-je-sixpack/

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP