5 easy fitness cheats
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Waarom fitness, of eigenlijk sporten in het algemeen, makkelijk vol te houden is? Als je de juiste manieren vind om wekelijks te sporten, hoef je jezelf nooit meer 
ergens heen te slepen! En ja, ik weet dat het niet altijd zo gaat, maar die 3 keer in de week dat het wel werkt, is altijd mooi meegenomen ;-). 

Goed, dit is voor al mijn mede lazy muscular princesses, die niet altijd zin hebben om te sporten maar er wel goed uit willen zien. Bedenk overigens wel dat je wel af en toe écht knetterhard moet sporten, anders wordt het nooit wat. Maar als je op de volgende manier te werk gaat, overleef je de februari dip zeker! 

#1. Begin voorafgaande aan een training met het luisteren naar je workout muziek. Zelf train ik in verband met het werk later op de avond en wat ik altijd na het eten direct doe is muziek in mn oren en lekker rondhuppelen. Ondertussen even een wheyshake naar binnen gieten en mn gym outfit aantrekken. Tegen de tijd dat ik op de fiets zit heb ik zeker zin om te knallen! 

#2. Op ‘luie’ dagen probeer ik altijd een spiergroep te pakken die je niet compleet uitput. Ik train bijvoorbeeld op deze dagen m’n armen (triceps, borst en schouders). Natuurlijk is dit ook zwaar, maar ik houd iets meer energie over de volgende dag dan wanneer ik de dag ervoor benen getraind heb. 

#3. Zorg ervoor dat je een bekend gezicht wordt in de sportschool. Op deze manier kun je lekker genieten van die sociale controle. Als je dan een paar dagen (of weken) overgeslagen hebt zul je dat ook direct horen! En sowieso is het gezellig om na het trainen even een praatje te maken met mensen die dezelfde interesses delen. 

#4. Workout because then you can eat. Sowieso is het verstandig om goed op je eten te letten, en dan vooral om genoeg te eten. Maar wat ik echt een pluspunt vind, is dat als je het hele jaar al je best gedaan hebt, je soms hélémaal vol kunt eten. Knal er even 2 trainingen tegenaan en je ziet het verschil niet meer. Dit is toch écht iets waar ik altijd heel blij van wordt. 

#5. Skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked. En dat is alles wat ik erover te zeggen heb. 

5 simpele regels die je kunt toepassen om je doel dit jaar makkelijk te behalen! Geen smoesjes meer, nu móet je wel. Hop! 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP