Alfalfa: een goede bron van aminozuren
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Bron van aminozuren

“De vader van alle voeding”. Dit is de naam die de Arabieren heel lang geleden aan Alfalfa gaven. En niet voor niets. Deze grassoort heeft zeer lange wortels, waarmee het in staat is alle belangrijke voedingsstoffen diep uit de grond te halen. Alfalfa is dan ook een zeer voedzaam plantje. Het is een betere bron van eiwitten (20%) dan bijvoorbeeld biefstuk (16,5%).

Bovendien worden in dit gewas maar liefst 20 van de 22 essentiële aminozuren aangetroffen. Voorts bevat Alfalfa vitamine A, vitamine B-complex, vitamine C, vitamine D, vitamine E en vitamine K, zeer veel mineralen en spijsverteringsenzymen. Alfalfa wordt gebruikt om de geestelijke en lichamelijke prestaties te verhogen.

Alfalfa en diabeten

Daarnaast is het voor diabeten een natuurlijk hulpmiddel om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. De saponinen in Alfalfa remmen de lichaamseigen productie van de schadelijke LDL-cholesterol af en helpen de bestaande vaataanslag te verwijderen.

Alfalfa bevordert de spijsvertering

Alfalfa bevordert de spijsvertering, heeft een reinigende werking op de darmen en stimuleert de aanmaak van moedermelk. De chlorofyl in alfalfa verwijdert giftige stoffen uit het lichaam en is werkzaam tegen een onprettige lichaamsgeur en slechte adem.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP