Als het leven je fitness-schema overhoop haalt
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

In een maatschappij waar het ontbijten in de trein terwijl je nog haastig de mailtjes beantwoord die je ‘s avondslaat niet hebt kunnen beantwoorden normaal is, vraag je je soms af hoe je in hemelsnaam nog tijd vind voor die gezonde fitnessuurtjes in de week. Het excuus waar fitnessmaatjes het vaakst de dupe van worden is: ik heb het te druk.

Begrijplijk? Natuurlijk! Is het het einde van de wereld als je 1 dag in de gym mist? Nee, druk zijn is geen excuus, het is het leven. Vergaderingen, luiers of studieboeken (in welke fase je ook zit) gooien nou eenmaal soms je fitnessplannen overhoop. Zorg alleen wel dat die ene dag geen week wordt, een maand of zelfs een jaar waarna je verbaast naar je broek kijkt en jezelf afvraagt wie hem in de was heeft gekrompen.

Het leven is geen boek met een 4 tot 6 week durend programma die je aflegt waarna je vervolgens weer wanhopig op zoek gaat naar een artikeltje “How to get back in shape”. Je kiest ervoor een leefstijl te kiezen die gezond is en bij je past. Uiteindelijk is het belangrijkste dat je je ftinessdoelen haalt. Als het leven in de weg komt en je je fitnessuurtje een dagje opzij moet schuiven, is dat echt geen wereldprobleem. Al dat harde werk voor die mooie spieren gaat niet verloren in 1 dag. Je moet alleen de discipline behouden om je schema vervolgens de volgende dag weer op te pakken en aan te houden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP