Arginine en Ornithine voor een verhoogd libido en betere potentie
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

De aminozuren Arginine en Ornithine hebben als precursor van stikstofmonoxide een goede werking op ons lichaam. Door inname van Arginine stijgt het aandeel stikstofmonoxide in het bloed. Hierdoor ontspannen de bloedvatwanden beter waardoor de doorbloeding van het lichaam verbeterd wordt en in het bijzonder die van de penis.

De positieve werking van het aminozuur arginine is al langer bekend maar werd pas onder de aandacht gebracht door de welbekende potentiepillen. De werking van arginine is namelijk gelijk, echter voordeliger en praktisch zonder bijwerkingen. Het erectievermogen wordt verbetert doordat de aderen elastische worden na inname van Arginine.

Arginine heeft niet een direct werking zoals potentiepillen die voorgeschreven zijn. De uitwerking op de potentie start na enkele dagen gebruik. Een voordeel van het gebruik van Arginine is dat het ongevaarlijk is.

Door Ornitine in combinatie met Arginine te gebruiken wordt de werking verlengt. Dit omdat het lichaam Ornithine langzaam omzet in Arginine. De combinatie is daarom veel gebruikt.

In principe krijgt men door het innemen van de dagelijkse voeding voldoende arginine en ornithine binnen. Is de productie van deze aminozuren verstoord door bijvoorbeeld stress of ziekte, dan is het eten van voeding met een hoog gehalte aan arginine (vlees, vis, noten, rijst, melkeiwitproducten, soja en tarwe) aan te bevelen.

Er bestaan nog geen medicijnen met Arginine erin die bedoelt zijn als potentiemiddel. Arginine is wel als losstaand supplement te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP