Afvallen Buik Tips
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

De conservatieve yogaleraren en leraressen onder ons zullen het je nooit aanraden gezien yoga van oorsprong een sport is die je alleen uitoefent. Toch kun je behoorlijk extra aan calorieen verbranden als je de oefeningen met een partner uitvoert! Dat is het idee achter AcroYoga, een vorm van yoga die je doet met een partner en die yoga en acrobatiek combineert tot 1 sport. Wil je een paar oefeningen uitproberen? Vind je partner en lees verder!

Heb je je ooit afgevraagd welke van de drie elementen in het proces van gewichtsverlies het meest belangrijk zijn: cardiotraining, krachttraining of het tellen van je macronutrienten (eiwitten, koolhydraten en vetten)? Deze drie hoofdcomponenten in het doel om gewicht te verliezen, moet je alle drie toepassen, maar welke moet de prioriteit krijgen? Wij stellen onze top 3 samen. Meer weten? Lees verder!

Dacht je dat de speeltuin alleen voor kinderen was? Fout! Je kunt met een beetje fantasie en het herontdekken van je innerlijke kind de speeltuin in jou buurt gemakkelijk omtoveren tot de gym. Te weinig geld of tijd voor de gym of zoek je zelf ook naar wat uitdaging of vermaak terwijl je kinderen aan het spelen zijn. Dan zijn deze kleine, creatieve oefeningen perfect voor jou!

Het is een fitnessmythe die beter in de diepste put begraven kan worden, maar om een onverklaarbare reden toch blijft bestaat. In een perfecte wereld probeert men door gerichte oefeningen het vetpercentage in bepaalde delen van het lichaam te verminderen. Klinkt goed, toch? Iets te goed om waar te zijn, helaas.

Ze komen in bijna alle methodes om buikspieren te trainen voor als een soort wondermiddel. Ze worden aangeraden door professionele coaches, bodybuilding blogs en lifestyle magazines, en ze maken deel uit van bijna elke methode om een six pack te bereiken, maar over hun eigenlijke nut en efficiëntie zijn veel mensen toch nog steeds sceptisch.

Specifieke oefening voor de achterzijde van je bovenbenen. Voor maximale spanning van je hamstrings is het aan te raden om op het punt dat je in de 90 graden hoek zit, deze positie 1 á 2 tellen vast te houden. Hierbij gaan Houdt dit punt één tel vast zodat je maximale spanning voelt.

Zorg ervoor dat je verschillende buikspieroefeningen hebt in je schema waarbij je zowel de bovenste- als de onderste buikspieren aanspreekt! Buikspieroefeningen die zorgen voor een echte beachlook!

De deadlift is net als de squat een oefening waarbij je de strekketen (benen, billen, rug) traint en die niet mag ontbreken in een serieus bodybuildprogramma.

De shoulder press is niet alleen een goede oefening voor je schouders maar zorgt ook voor een sterke core! Tijdens de beweging is je lichaam continue bezig om het lichaam stabiel te houden waardoor het een oefening is die eigenlijk je complete lichaam traint. Een goede massabouwer voor de schouderspieren.

Veel mensen ondervinden problemen bij het afvallen of sporten simpelweg omdat ze de wilskracht niet vinden om van het lekkers af te blijven of om wekelijks naar de sportschool te gaan. Als ze deze wilskracht wel vinden, kost het vaak moeite om het vol te houden. Er is goed nieuws voor de mensen die dit probleem ondervinden.

0

TOP