Creatine bestellen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Zo zorg je ervoor dat je er op een effectieve manier gebruik van kunt maken en dat eventuele creatine bijwerkingen of creatine nadelen en zo klein mogelijke rol zullen spelen. Je kunt de producten gewoon online in onze webshop bestellen, waardoor je er de deur in ieder geval niet voor uit hoeft. Zo kun je creatine bestellen en zorg je ervoor dat het netjes bij je thuis wordt afgeleverd.

Op basis van kennis creatine bestellen

Je kunt creatine bestellen wanneer je al wat meer gelezen hebt over de manier waarop het werkt en wat het doet. Daarnaast is het verstandig om wat meer te lezen over het creatine gebruik en het op de juiste manier op te bouwen (af te bouwen). Zo zorg je ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van creatine of een creatine kuur en je daadwerkelijk zorgt voor een explosieve toename in je spieropbouw. Uiteraard kun je ook creatine bestellen door direct het product van je keuze te selecteren, bijvoorbeeld wanneer je hier al wat meer ervaring mee hebt.

Creatine bestellen op het internet

Je kunt creatine bestellen door gebruik te maken van onze webshop en op die manier een zo scherp mogelijke prijs te betalen. Wij zorgen ervoor dat we de producten voordelig voor je inkopen, om je op die manier een aantrekkelijke korting op de creatine aan te kunnen bieden. Bovendien worden de producten netjes bij je thuis bezorgd en heb je er na het bestellen dus totaal geen omkijken meer naar. Je kunt creatine bestellen op het internet door het gewenste product te selecteren, of gemakkelijk een vergelijking te maken tussen de verschillende producten die er op dit gebied beschikbaar zijn.

Waar op letten bij het bestellen van creatine (Artikel uit 2008)

Creatine wordt meestal op potten merken aangeprezen als een 100% zuivere Creatine-monohydraat, echter, in de praktijk maken veel leveranciers dit niet helemaal waar. Zoals geschreven zijn er 5 grote fabrieken die de productie van Creatine in handen hebben. De kunst bij het produceren van Creatine is om zo weinig mogelijk reststoffen over te houden om zo een puur mogelijke Creatine-Monohydraat te krijgen.
Er zijn 4 reststoffen die bij het produceren van Creatine ontstaan. Dit zijn: Dicyandiamide, Dihydrotriazine, Creatinine en Sodium. Bovenstaande reststoffen zijn restproducten als het Creatine proces niet optimaal is. Het is natuurlijk mogelijk dat er ook andere reststoffen in zitten, maar dan moet de probleem worden gezocht in vervuiling in grondstoffen dat gebruikt wordt bij de Creatine productie.
In een test gedaan in 2008 is naar voren gekomen dat alle Creatine die in Europa verkocht werden, allemaal zuiver waren (99,5% +) en dus  ontdaan waren van grote vervuiling.

Wij geven kort een uitleg van de verschillende reststoffen:

Creatine en Dicyandiamide

In de productie van Creatine wordt o.a. cyanamide gebruikt als grondstof voor het vormen van Creatine. Wanneer die produktie niet optimaal is wordt er een reststof gevormt met de naam Dicyandiamide. De hoeveelheden dat gevonden wordt in zeer onzuivere Creatines leveren gelukkig geen gevaren voor de gezondheid. Het is echter een slecht teken wanneer grote hoeveelheden Dicyandiamide voorkomt in Creatine en zegt veel over de (slechte) omstandigheden waaronder de Creatine geproduceerd is.

Creatine en Dihydrotriazine

Dihydrotriazine is een naam voor verschillende chemische varianten dat ook wel onder de naam triazines valt. Dit naam zegt niet zoveel over de stof, maar uit welke keten van atomen deze bestaan. De giftigheid is moeilijk meetbaar omdat het afhangt hoe de atomen aan elkaar `vast` zitten. Gezien dat er over dit stof zeer weinig gegevens beschikbaar is over gevaar, raden wij iedereen aan om zoveel mogelijk te waken dat dit stof niet in hun Creatine voorkomt. Bij twijfel moet een leverancier productie certificaten kunnen overleggen om de kwaliteit aan te tonen.

Creatine en Creatinine

Creatinine is een natuurlijk bij-product van Creatine. In de lichaam wordt Creatinine ook aangemaakt. Hoewel dit product geen gevaar kan opleveren komt het de zuiverheid niet ten goede en kan dit als een nutteloos product worden gezien waarvoor u wel de Creatine prijs moet betalen.

Creatine en Sodium

Sodium (Natrium Zout) is in de hoeveelheden dat dit in de meeste Creatines gevonden wordt niet gevaarlijk. Het is echter wel noodzakelijk om op te letten dat dit laag blijft omdat dit anders de zuiverheid van Creatine omlaag zal brengen. In de markt staan Chinese Creatine leveranciers erom bekend dat hun kwaliteit Creatine niet zo goed is als die van de andere fabrieken. 10 jaar geleden was dat misschien zo maar tegenwoordig is dat achterhaald. De fabrieken in China zijn nu moderner dan die van andere landen en de kwaliteit is minstens hetzelfde. Er zijn in loop van de jaren vele ‘merken’ onstaan van Creatine zoals Creapure en DSM Creatine bijvoorbeeld. Deze Creatines worden in Europese fabrieken gemaakt maar doen niet onder voor de Creatines van andere landen. Omdat er een merknaam aan verbonden is betaalt u soms onnodig meer voor een dergelijke Creatine.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP