Creatine kuur
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Je zal merken dat je spieropbouw explosief toeneemt, waardoor je optimaal kunt gaan presteren zodra je eenmaal in de sportschool bent. Met een creatine kuur zorg je ervoor dat je alles uit je lichaam haalt wat erin zit, al is het natuurlijk wel van belang om daarnaast goed te eten en veel te drinken.

Zwaarder trainen tijdens een creatine kuur

Tijdens een creatine kuur heb je de mogelijkheid om zwaarder te gaan trainen, aangezien je lichaam net even wat meer aan kan. Zo kun je 10-15% meer kracht leveren en zou je tijdens een sprint de mogelijkheid hebben om tot 10 seconden harder te sprinten. Wat dat betreft zorgt een creatine kuur ervoor dat we als het ware even boven onszelf uit kunnen stijgen, om er op die manier voor te zorgen dat er unieke prestaties mogelijk zijn. Je zal merken dat je spieropbouw flink sneller toe zal nemen en zichtbaar resultaat zich snel aan zal dienen.

Veel drinken tijdens een creatine kuur

Tijdens een creatine kuur is het verstandig om in ieder geval veel te drinken. Dat heeft vooral te maken met het feit dat de nieren de afbraakproducten van creatine (creatinine) op een goede manier dienen te verwerken, om tot de verwerking hiervan te komen. Door meer dan 2 liter water per dag te drinken zorg je ervoor dat je nieren de kans krijgen dit op een effectieve manier te doen. Zo kun je de creatine kuur op een gezonde manier volgen en zorg je ervoor dat je zo effectief mogelijk werkt aan je lichaam en je kracht.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP