Supplementen advies
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Bij PerfectBody kunt u altijd terecht voor GRATIS advies. De teamleden van PerfectBody kunnen u een eerlijk advies geven omtrent de te gebruiken voedingssupplementen voor het doel dat u nastreeft.

U bent een uniek persoon

De vele artikelen op onze website, in de media en boeken kunnen u  ideeen geven om bepaalde supplementen te gaan gebruiken. Omdat niemand hetzelfde is, kan het zijn dan een bepaalde supplement bij de ene persoon wel werkt en bij de andere niet. Een goed advies is daarom altijd persoonlijk en dat streven wij ook na bij PerfectBody.

Zowel wij als andere adviseurs kunnen u een gericht advies geven om met behulp van supplementen sneller tot uw (trainings)doel te komen. Ondanks dat wij rekening houden met vele persoonlijke factoren is het niet van tevoren aan te geven wat de uitwerking zal zijn. De terugkoppeling van uw bevindingen zijn daarom erg belangrijk voor vervolgadvies.

Uzelf adviseren

Door zelf uw vorderingen bij te houden qua prestaties ten opzichte van de ingenomen supplementen leert u uw eigen persoonlijke lichaam beter kennen. Door na een periode van enkele weken aanpassingen te maken in uw voeding- en trainingsschema kunt u zelf merken wat het verschil is ten opzichte van de vorige periode. Wij hanteren voor een periode 4 tot 6 weken. Dit geldt voor alle na te streven doelen, of u niet wilt aankomen in gewicht, wilt afvallen of wilt meer spiermassa wilt ontwikkelen.

Persoonlijk advies

Als u ons mailt voor advies doen wij ons best zo spoedig mogelijk een advies te mailen. Wij vragen u om zoveel mogelijk informatie over uzelf te geven omtrent trainingsdoel, dagelijkse voeding, ervaring met supplementen en lichaamsbouw.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP