Ginseng heeft een positief effect op de gezondheid
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Het uiterlijk van de wortel lijkt op een mensje. Door een speciale bereidingswijze toe te passen kunnen geneeskrachtige aspecten van de wortel worden 

Oorsprong

Algemeen bekend is dat Ginseng een positief effect heeft op de gezondheid. Maar Ginseng is er in vele, vele vormen. De Chinezen zijn de grootverbruikers in de wereld. Door hun enorme ijver en relatief zwakkere gestel moeten ze ondersteuning vinden in dit sterke middel om hun gezondheid op peil te houden. Veelal wordt Ginseng gecombineerd met Royal Gelei, dat op haar beurt weer een sterk geconcentreerd bijen preparaat is, en met vitamine B. Wij adviseren de traditionele Koreaanse ginseng omdat dit tot op heden specifieke beïnvloeding van sportieve resultaten duidelijk heeft aangetoont.

Onderzoek

De wetenschap heeft vele vele rapporten geschreven over het wel of niet werkzame van gingseng. Hoewel de meeste elkaar tegenspreken valt het vooral op dat de westerse wetenschappelijke rapporten hun uiterste best doen om het NIET werkzame te bewijzen en de oostblok en aziatische rapporten juist het werkzame ervan. Slechts een enkel rapport is objectief en streeft ernaar om de werkzaamheid op de lange duur te bewijzen.

Mijn bevindingen

Na lezing van de vele rapporten (sommige waren net gossip stories met veel neerbuigende termelogie over de Aziatische gezondheidsleer en waren duidelijk door de farmaceutische industrie geinnitieerd) viel mij een ding op. 4000 Jaar gebruik van een wortel in een enorm complexe op fysiotherapie gebaseerde gezondheidsleer in China hebben bewezen dat de wortel als onderdeel van een totale gezondheidsleer een degelijke en niet weg te denken functie heeft.

Contra-indicaties

Bij normale suppletie zijn geen contra indicaties bekend.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP