Nut van voedingssupplementen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Lang niet iedereen eet consequent volgens de opgestelde richtlijn ‘De schrijf van vijf’. Steeds vaker geven specialisten aan dat mensen voedingssupplementen zouden moeten nemen om aan de benodigde dagelijkse hoeveelheid te komen.

De dagelijkse voeding die we tot ons nemen voldoet steeds vaker niet aan de dagelijkse benodigde voeding. Dit komt voornamelijk omdat we het steeds drukker hebben en onszelf geen tijd gunnen om goede voeding te bereiden en tot ons te nemen.

Een goed ontbijt levert een stabiele suikerspiegel op en voorkomt dat je enkele uren later voedsel neemt dat eigenlijk te calorierijk is. Maar omdat veel mensen geen ontbijt nemen of trek hebben in een volkoren boterham, zouden zijn bijvoorbeeld zeer goed een voedingssupplement kunnen nemen. Een goed ontbijt is namelijk een goede start van de dag.

Met het avondeten is het ook niet meer zo goed gesteld als vroeger. Vis, groente en fruit staan steeds minder vaak op het menu. Doordat we steeds minder goed op onze voeding letten krijgen we te weinig voedingsstoffen binnen en bovendien blijkt uit een tal van internationale onderzoeken dat essentiele vitamines, mineralen en sporenelementen in de voeding afnemen of helemaal niet meer aanwezig zijn door uitgeputte grond, luchtvervuiling, te snelle groei, langdurige opslag en transport. Voedingssupplementen zijn tegenwoordig geen luxe meer.

Voedingssupplementen hebben hun oorsprong voor een groot gedeelte uit Amerika. Door de explosieve groei van fastfoodketens in Amerika veranderde de eetcultuur begin jaren tachtig in snel tempo. Bij obesitas en andere slechte voeding gerelateerde stoornissen kwamen voedingssupplementen in opkomst.

Ben je zelf een persoon die regelmatig niet een goede dagelijkse voeding tot zich neemt dan is het raadzaam om ervoor te zorgen dat je als aanvulling op de dagelijkse voeding supplementen neemt. Zeker als je een actieve sporter bent of een streng (crash) dieet volgt.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP