Sneller herstellen met eiwitten
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Iemand die sneller wilt herstellen na een fitness of bodybuilding training raad ik aan om het bovenste artikel ‘spiermassa opbouwen met eiwitten’ te lezen. Dit artikel gaat over het herstellen na een ziekte of periode van niet bewegen.

Het gebruik van eiwitten na bijvoorbeeld een chemokuur kan helpen om de spieren sneller te herstellen en sterker te maken. Omdat eiwitten goede bouwstoffen bevatten en sneller door het lichaam worden opgenomen dan gewone dagelijkse voeding is het zinvol om eiwitten te nemen.

Als je een tijd lang uit de running bent geweest door ziekte of langdurig stil moest liggen (bijvoorbeeld bij een beenbreuk) dan kan je eiwitten gebruiken om sneller te herstellen. Belangrijk hierbij is dat je de dosering langzaam opbouwt en het lichaam (weer) laat wennen aan het verwerken van eiwitten.

Eiwitproducten voor een sneller herstel

Als je sneller wilt herstellen na ziekte of omdat je je tijdelijk niet kon bewegen, is het goed om te kiezen voor een langzaam opneembaar eiwit. Dit omdat je lichaam een lagere verbranding zal hebben en dan een langzaam eiwit beter wordt opgenomen. Een eiwitproduct bestaande uit calcium caseinaat eiwit heeft mijn voorkeur.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP