Vezelstoffen helpen de maag en het darmkanaal tot rust te komen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

In de huidige maatschappij eten we te snel, kauwen te weinig en stellen de voeding niet meer zorgvuldig samen. Het maag darm kanaal word hierdoor optimaal belast en er kunnen storingen ontstaan. Een van de storingen die direct merkbaar zijn is een slechtere stoelgang. Een ander veel voorkomend probleem is een opgezet gevoel of het veel laten van winden.

Voordelen van vezels

Vezels helpen de maag en het darmkanaal tot rust te komen, een normale stoelgang te laten plaatsvinden en er voor te zorgen dat men niet zo winderig is. Maar vezeltabletten doen meer. Ze ondersteunen het slankheidproces door de al genoemde darmstimulatie en kunnen ook zorgen voor een verbeterde bloedhuishouding waardoor men minder last heeft van huidaandoeningen!

Vezels integreren in je dieet

Kortom, vezelproducten worden nog steeds te veel onderschat. Een vezelkuur helpt ook bij stress en de zogenaamde spastische darm. Vezels zijn er in vele soorten en maten. Er zijn gewoon vezels als product te koop. Deze kunt u door vele gerechten verwerken. Maar het nadeel van deze (goedkope) producten is dat de gebruikte vezels enigszins scherp zijn. Lang gebruik is daarom niet aan te bevelen want de minuscule puntjes beschadigen de darmwand.

Verschillende vormen vezels

Er zijn pilvormen, capsules, bruistabletten en farmaceutische poeders in omloop. Het beste is om ze bij een aandoening of regelmatig gebruik door elkaar te gebruiken. Geen van de producten is beter dan de ander al beweren de fabrikanten van wel.

Problemen voorkomen: ons advies

Eet meer vezelrijke vruchten (bijvoorbeeld een appel MET schil) of neem meer rauwkost. Er zijn vezeltabellen te verkrijgen waar men kan zien welk product meer of minder vezels bevat.

Bijwerkingen Vezelstoffen:

Geen bijwerkingen bekend

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP