Vloeibare creatine
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Het was een interessant idee vanwege het feit dat het op een unieke manier wordt opgenomen, zonder dat er tijdens het spijsverteringsproces veel van de stof verloren gaat. Dat is bij poeder vaak wel het geval, waardoor steeds meer sporters ervoor kiezen om gebruik te maken van de vloeibare creatine. Aangezien het om een vloeistof gaat kan het de spieren op een zeer efficiënte manier bereiken. De stof wordt goed opgenomen door de maag, aangezien het spijsverteringsproces er zo min mogelijk vat op zal krijgen.

Vloeibare creatine is gemakkelijk in het gebruik

Een tweede voordeel van vloeibare creatine is natuurlijk dat het erg gemakkelijk is in het gebruik, vanwege het feit dat het gaat om een vloeistof. Je kunt de creatine gewoon drinken, zonder dat het nodig is om dit apart te mengen met bijvoorbeeld witte druivensap of AA. Je kunt het voordeel als het ware zelf ontdekken door te constateren dat het normaal gesproken nodig is om je creatine te vermengen met een van deze vloeistoffen. Met vloeibare creatine is dat als het ware al gebeurd en kun je dus zomaar een stap overslaan om er gebruik van te maken.

Werking van vloeibare creatine

De werking van vloeibare creatine is gelijk aan die van de poeder die je ook aan kunt schaffen wanneer je gebruik wilt maken van dit supplement. Het is daarom uitstekend mogelijk om van het poeder over te stappen naar de vloeibare variant van dit middel. Het mooie hiervan is natuurlijk dat je het gemakkelijk in kunt nemen en dat het volledig vriendelijk is voor de maag. Wanneer je op deze manier 1 gram creatine inneemt zal die gram ook daadwerkelijk je spieren bereiken. Vloeibare creatine is op die manier zeer efficiënt en alleen daarom al een uitstekende keuze.

Waarom wordt het niet meer aangeboden?

De enige producent die het kon maken bestaat niet meer. Na onderzoeken bleek dat zijn product nauwelijks creatine bevatte. Dat er werd aangegeven dat hij de creatine stabiel in vloeibare vorm had weten te maken, klopte dus maar deels. Vergeleken met poedervorm creatine was het product meer dan tien maal zo duur en dus totaal niet in verhouding. Zeker niet als je creatine zelf gewoon met een koolhydraat rijke drank inneemt!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP