Voordelen creatine
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Voordelen Creatine:

  • Je wordt sterker. De krachttoename is vooral merkbaar als je traint als een bodybuilder – op sets met een gewicht waar je maximaal 6-15 herhalingen mee kunt maken.
  • Je wordt groter. Deels wordt dat veroorzaakt doordat je harder traint. Het gros van je groei komt op het conto van de toegenomen hoeveelheid creatine (+ aangetrokken vocht) in je spierweefsel.
  • Ook je hersenen gebruiken ATP. Sommige gebruikers zeggen dat ze door creatine minder last hebben van stress.

Creatine Monohydraat is een supplement waarvan bewezen is dat het de prestaties verbetert. Zuivere Creatine Monohydraat zorgt voor een snel herstel van de spieren tijdens en na het leveren van een prestatie. Creatine Monohydraat draagt zorg voor de aanmaak van a.t.p (adenosine trifosfaat ), de energie-leverancier in het lichaam.

Een toename van Creatine Monohydraat in de spiervezel heeft als gevolg dat een maximale energie overdracht langer plaats kan vinden. Het levert meer spiermassa-, lichaamsgewicht en kracht en een sneller herstel op. Creatine Monohydraat fungeert ook als zuurbuffer, waardoor de verzuring in de spieren vermindert.

Een gewichtstoename van 5 kilo of meer is mogelijk. Uit onderzoek is gebleken, dat je de eerste week 1 tot iets meer dan 2 kilo kunt aankomen door creatine inname! Daarna zakt het tempo. Als je de voorgeschreven dosis aanhoudt, dan duurt het ongeveer één tot twee maanden tot je spieren ‘vol’ zijn. Voor een bodybuilder met een niet subliem, maar ook niet hoog vetpercentage, is een totale gewichtstoename van 5-10 procent bereikbaar. Als je niet meer zwaarder wordt kun je ervan uitgaan de je creatine reservoirs ‘vol’ zijn. Meer groei zit er dan niet meer in. Dan ga je over op de onderhoudsdosis om te houden wat je hebt gewonnen.

Als je stopt het gebruikt van creatine raak je grotendeels kwijt wat er is opgebouwd . Theoretisch is het mogelijk dat je een gedeelte kunt vasthouden. In de praktijk blijkt dat vaak niet zo te zijn.
Wel kan Creatine als prima hulpmiddel gebruikt worden om zwaarder te trainen en daardoor een lichaam aanzetten om spiermassa te doen groeien.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP