Wat doet Creatine
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Het middel weet ervoor te zorgen dat we tot 10 seconden harder kunnen sprinten en 10-15% meer kracht kunnen leveren. Bovendien zorgt creatine er op een heel natuurlijke manier voor dat we gebruik kunnen maken van deze aanvullende vermogens. Dit doet het supplement door als het ware voor de smeerolie voor onze motor te zorgen, waar de koolhydraten en vetten kunnen worden gezien als de benzine.

Creatine zorgt voor de krachtontwikkeling

Creatine zorgt ervoor dat ons lichaam de kracht kan leveren die er nodig is om een bepaalde inspanning te leveren. We gebruiken koolhydraten en vetten om voor een verbranding te zorgen en op die manier energie op te wekken, dat we gebruiken om kracht te kunnen leveren. Zo hebben we de mogelijkheid om te fitnessen en aan ons lichaam te werken. Creatine zorgt er daarbij voor dat de koolhydraten en vetten verbrand kunnen worden, zodat de energie beschikbaar komt. Het supplement zorgt er als het ware voor dat de motor goed loopt en dat we op die manier tot onze inspanning kunnen komen.

Creatine werkt op een natuurlijke manier

Het mooie van creatine is dat het werkt op een heel natuurlijke manier. De stof komt gewoon in ons lichaam voor, in de diverse weefsels die we hebben. De meeste creatine zit in onze spieren, maar het komt daarnaast ook voor in bijvoorbeeld het hart, de hersenen en het netvlies van ons oog. In totaal zit er ongeveer 140 gram creatine in ons lichaam en zijn we dus goed bekend met de stof. Het is daarom dan ook geen enkel probleem om gebruik te maken van creatine en er zo op een natuurlijke manier voor te zorgen dat we meer kracht kunnen leveren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP