Wat is arginine?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
2

De vele functies van arginine

L-arginine is een aminozuur dat vele functies heeft in het lichaam. Het helpt het lichaam en wordt veel gebruikt in combinatie met product zoals creatine, creatinine, L-glutamaat, en L-proline. Tevens is er een verbintenis met glucose en glycogeen.

Arginine werking

L-arginine wordt veelal gebruikt door sporters en oudere mannen. Er zijn vele studies gedaan naar L-arginine. Gezonde sporters eten eiwitrijk, gebruiken eiwitten om te groeien en gebruiken geen hormonen.

Arginine voor opbouw spiermassa

Gedurende de kindertijd worden er veel groeihormonen aangemaakt. Als we ouder worden neemt de afgifte echter geleidelijk af. Bodybuilders zijn personen die hun spiermassa stimuleren te ontwikkelen en hebben vaak een goede vetstofwisseling in het lichaam en eten gezonden waardoor de opname van vetten minder is.

Te weinig arginine

Een tekort aan arginine zal niet direct opgemerkt worden. Arginine is een veel gebruikt ingrediënt in NO (Nitric Oxide) producten. L-Arginine wordt daarom veel gebruikt door krachtsporters.

Verschijningsvormen Arginine

Komt in dierlijk voedsel o.a. voor in: kaas, vlees, gevogelte, eieren, vis en schelpdieren. Dit aminozuur komt in plantaardig voedsel o.a. voor in: noten, chocolade, erwten, knoflook en ginseng.

Waarom Arginine bij Perfectbody

Veel arginine wordt gemaakt uit een chemisch proces. Dit heeft het voordeel dat het goedkoper is en meer compact (waardoor er meer dan 500mg in een capsule past). PerfectBody staat voor kwaliteit en heeft er daarom voor gekozen de natuurlijke variant uit suikerbieten te gebruiken. Deze variant heeft bij veel kopers de voorkeur indien er hogere doseringen gebruikt worden. Als je arginine kopen wilt doe je er goed aan om voor de natuurlijke variant te kiezen.

 

2 Reacties

 1. Henk de Vries 28 januari 2019 Antwoord

  Hoe weet ik dat ik de natuurlijke variant van Arginine koop? Of in ieder geval een goede kwaliteit. Ik heb Arginine voorbij zien komen, 60 capsules voor 15 euro. Maar ook 60 capsules voor 6,95 euro(merk mij bekend) . Dat is een enorm verschil. Maar ik wil een goede kwaliteit
  Met vriendelijke groet
  Henk de Vries

  • ♥ PerfectBody.nl 28 januari 2019 Antwoord

   Hallo Henk,

   De meeste Arginine die verkocht wordt is van synthetische bron en niet de natuurlijke variant. De kleur van het poeder is nagenoeg hetzelfde en het enige verschil is dat de synthetische variant compacter is (qua poeder) dan de natuurlijke variant. Van de natuurlijke bron past er net 500mg in een 00-capsule. Indien er meer dan 500mg in een 00-capsule zit of het zelfs een 0-capsule, dan is het zeker synthetisch. Als laatste is de prijs ook doorslaggevend als het (te) voordelig wordt aangeboden. Een natuurlijke variant is namelijk duurder dan de synthetische variant, al kan ieder merk zelf haar prijs bepalen. Kortom: de afmeting van de capsule is het belangrijkste. 500mg van de natuurlijke variant is een behoorlijke capsule die vol zit met poeder.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP