Wat is Cysteine?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
2

Van hooikoorts tot kanker en psoriasis tot haaruitval. Maar ook bij astma, artritis, infecties en wonden. De grote kracht van cysteïne schuilt in haar grote Anti-oxidanten en ontgiftende werking. Het vermindert de schadelijke invloed van vrije radicalen op onze lichaamsweefsels en verwijdert zware metalen uit het lichaam. Voorts beschermt cysteïne de lever tegen beschadiging door alcohol, drugs en giftige componenten in sigarettenrook.

Andere functies

Het stimuleren van het weefselherstel na operatie- en brandwonden en het verhogen van de weerstand.

Verschijningsvormen

Komt in dierlijk voedsel o.a. voor in eieren, vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren. Dit aminozuur komt in plantaardig voedsel o.a. voor in tarwekiemen, havervlokken, noten, uien en peulvruchten.

Wordt gebruikt voor:

Dit aminozuur wordt toegepast bij de behandeling van een grote variëteit aan klachten. Van hooikoorts tot kanker en psoriasis tot haaruitval. Maar ook bij astma, artritis, infecties en wonden.

 • Voorkoming van het ontstaan van ouderdomskwalen
 • Bevordering haargroei
 • Zachtere huid en verminderen van rimpels

2 Reacties

 1. diana van tongeren 19 januari 2019 Antwoord

  beste,
  ik zou hierbij graag willen weten of ik tabex ook mag gebruiken daar ik medicatie gebruik zoals antidepressie,betablokker en een bloeddrukverlager
  graag verneem ik uw antwoord,
  gr diana

  • ♥ PerfectBody.nl 28 januari 2019 Antwoord

   Over het combineren van voedingssupplementen met medicijnen mogen wij geen advies geven. Beste advies dat ik kan geven is om de ingredienten van het voedingsupplement uit te printen en mee te nemen naar uw behandelend arts en het aan hem/haar voorleggen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP