Wat is HCA?
★★★★★ 9,2 (799 reviews)
Gratis zending v.a. €30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Staffelkorting op alle producten
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de €50! 🥤
0

Hierdoor wordt de glycogeenproductie gestimuleerd waardoor je spieren meer koolhydraten opslaan. Deze situatie prikkelt de glucosereceptoren in je lever, die het verzadigingssignaal naar je hersenen sturen. Hierdoor wordt je eetlust vroegtijdig geremd en de voedselinname verlaagd. Een ander voordeel voor sporters is dat het extra glycogeen dat opgeslagen wordt, tijdens de training gebruikt kan worden.

Hydroxycitricacid (= hydroxy citroen zuur) is een nieuwe ontwikkeling in de afslankprodukten. HCA heeft een enorm voordeel want het werkt ook indien men niet sport.

Werking HCA?

Het hydroxycitric zuur is een zurig bestanddeel dat het opgeslagen vet “losweekt” uit de cellen en er een ‘spontane’ verbranding mee start. De lichaamstemperatuur stijgt zo’n 2 graden Celsius. Voor koukleumen is HCA daarom ook een perfecte aanvulling in de wintertijd. Maar val je er dan werkelijk vanaf ? Ja, het werkt echt. Natuurlijk geen tientallen kilo’s of andere spectaculaire resultaten, maar toch worden er resultaten behaald van zo’n 2 tot 4 kilo per maand. Zelfs bij ongeoefenden.

Bijwerkingen HCA

Dit ingredient wordt afgeraden aan personen met hart- en vaatziekten, omdat het onvoldoende bewezen is dat de verhoging in lichaamstemperatuur door deze stof, en de daar uit voortvloeiende stijgende activiteit van de persoon, niet schadelijk zijn voor de gezondheid.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP