Wat is ornithine?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Gebruik

Ornithine wordt op vele manieren door het lichaam in gebruik genomen. Zo is het belangrijk voor de aanmaak van groeihormonen in het lichaam die op hun beurt weer helpen bij vetverbranding. Om deze reden wordt ornithine vaak gepromoot als een afslankproduct die de vetverbranding versnelt. Verder is het benodigd voor het behoud van een gezond afweersysteem, een gezonde lever en draagt het bij aan het repareren van weefsel van het haar en de huid.

Vaak wordt ornithine ook geprofileerd als een product die de spiermassa helpt opbouwen. Er wordt nog onderzocht of deze bewering klopt.

Combineren

Arginine is benodigd voor de aanmaak van het aminozuur ornithine. Om deze reden wordt vaak aangeraden ornithine in te nemen in combinatie met arginine. Dit versterkt de effectiviteit van ornithine in het lichaam. Ook een combinatie met carnitine kan de werking van ornithine versterken.

Bijwerkingen en risico’s

Er zijn bijwerkingen van ornithine bekend. Wel worden kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden geen gebruik te maken van L-ornithine.

Verschijningsvormen Ornithine

Komt in dierlijk voedsel o.a. voor in zuivelproducten, vlees, gevogelte, vis en schelpdieren. Dit aminozuur komt in plantaardig voedsel o.a. voor in noten, chocolade, erwten, knoflook en ginseng.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP