Wat is phytosterol
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Waarom fytosterol?

Allereerst werden de fytosterolen gebruikt in de Rudolf Steiner leer om patiënten die een zware operatie hadden ondergaan op natuurlijke wijze aan te zetten sneller te herstellen.

Werkingn en voordelen

De leer van Rudolf Steiner is gebaseerd op een zo natuurlijk mogelijke genezing van ziekten. Een chemisch verontreiniging preparaat past natuurlijk niet in deze filosofie. Door het gebruik van de fytosterolen en de positieve effecten ervan werd al snel ingezien dat het ook een effect zou moeten hebben op gezonde lichamen.
Iemand die heel hard traint maakt zijn lichaam min of meer ziek. De fytosterolen zorgen er voor dat de extra ingenomen voedingspreparaten (bijvoorbeeld eiwitten en koolhydraten) sneller op hun plaats komen en beter worden opgenomen. Hierdoor word het herstel bevorderd en is groei van het (spier)weefsel het gevolg.

Echter reageert niet iedereen positief op fytosterolen. De reden hiervan kan een vervuilt lichaam zijn (dit is een lichaam waar al anabole steroïden zijn in geweest) of een deficiëntie van natuurlijk aanwezige adaptoren (aannemers). De resultaten die geboekt zijn bij 100% naturals waren echter wel bemoedigend maar verwacht geen enorme resultaten.

Wordt gebruikt voor:

– spierherstel
– spiergroei
– verbeteren voedingsopname

Combinaties met fytosterol

Goed te combineren met andere voedingssupplementen.

Bijwerkingen fytosterol

Bij normale suppletie zijn geen contra indicaties bekend.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP