Wat is Rozenbottel?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Wat is Rozenbottel?

Rozenbottel is een bestanddeel van een roos. Deze vrucht heeft verschillende kleuren afhankelijk van de kleuren van de roos. De vrucht komt over de hele wereld voor en wordt als basis gebruikt door het bekende drankje Roosvice. Ook deze vrucht heeft de stempel van superfoods gekregen, omdat ze rijk is aan vitaminen en mineralen en veel voor het lichaam kan betekenen.

Een aantal voordelen van Rozenbottel voor het lichaam

De vrucht staat erom bekend een ontstekingsremmende werking te hebben voor gewrichtspijnen zoals jicht. Verder ondersteunen de stoffen in rozenbottel het proce om vrije radicalen te verwijderen uit het lichaam. De polyfenolen in de vrucht zorgen ook voor een betere bloeddruk die hart- en vaatziekten kan voorkomen. Ook heeft de rozenbottel in de vorm van olie een positieve werking op de huid. De vetzuren die erin zitten gaan ook rimpels tegen. Tot slot noemen we hier dat rozenbottel een bijdrage kan leveren aan de weerstand van het lichaam. Dit kan verkoudheid en griep tegengaan.

Producten die rozenbottel bevatten

Er zijn maar weinig producten beschikbaar die rozenbottel bevatten. Bovendien heeft het een erg uitgesproken smaak en moet je ervan houden. Houd er rekening mee dat als je een product als roosvice of jam koopt die rozenbottel bevatten dat er ook een hoop suikers in de producten zijn verwerkt. Je kunt suikervrije jam kopen of de rozenbottel verwerken in de thee.

Wat zijn superfoods?

Superfoods is een term waar je tegenwoordig mee wordt doodgegooid. De populaire term beschrijft natuurlijke producten die een hele grote hoeveelheid aan voedingsstoffen bevatten. Gezonde voedingsmiddelen zijn middelen die 2 of meer bijzondere eigenschappen voor de gezondheid hebben en dus veel gezonde voedingsstoffen bevatten. Denk hierbij aan voedingsstoffen als mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten. Superfoods bevatten maarliefst 12 of meer bijzondere eigenschappen en danken hieraan dus hun naam.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP