Wat is Tarwegras?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Wat is tarwegras?

Tarwegras of weatgras is een zoet groen drankje dat al duizenden jaren in het Midden Oosten wordt gedronken. Je kunt het krijgen bij enkele sapbars, maar je kan er ook voor kiezen om op het gras zelf te kauwen. De sappen worden uit het gras gekauwd. Het is echter niet de bedoeling dat je ook het gras doorslikt.

Functies van tarwegras

Tarwegras is een product die een enorme dichtheid heeft aan gezonde voedingsstoffen. In 100 gram tarwegras zitten mer voedingsstoffen dan in 2 kilo groente! Het gras zit vol met antioxidanten en aminozuren en kan dus veel voor het lichaam betekenen.

Gezonde bloedsomloop met tarwegras

Tarwegras vervult meerdere functies voor het behouden van een gezonde bloedsomloop en daarmee het voorkomen van hart- en vaatziekten. Zo bevordert het bijvoorbeeld de aanmaak van bloedplaatjes wat een hulpmiddel kan zijn bij bloedarmoede. Verder remt het ontstekingen op de wanden va de bloedvaten waardoor er minder cholesterol wordt vastgehecht. Tot slot bevordert het de bloedcirculatie waardoor het een bloeddrukverlagende functie heeft in het lichaam.

Ontgiften met tarwegras

Tarwegras werkt onstekingswerend en vochtafdrijvend. Hierdoor worden stoffen als zware metalen, pesticiden en PCB’s effectief afgevoerd door het lichaam via de stoelgang en de urine. Wel dient men een arts te raadplegen voor het gebruik van tarwegras als er al medicijnen worden genomen voor ontgifting.

Wakker worden met tarwegras

Tarwegras heeft een gunstige invloed op de energiehouding van het lichaam. Dit drankje gaat dus ook fysieke en mentale vermoeidheid tegen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP