Wat is Teunisbloemolie?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Wat is teunisbloemolie?

Teunisbloemolie wordt gewonnen uit de teunisbloem en bevat een aantal geneeskrachtige eigenschappen. Voorbeelden zijn het bevorderen van de stoelgang, het cholesterol gehalte en de bloeddruk verlagen en het verbeteren of genezen van huidaandoeningen als acne en eczeem. Teunisbloemolie is bij veel vrouwen bekend als wondermiddel tegen het premenstruele syndroom.

Premenstruele syndroom

Vlak voor de menstruatie heeft maar liefst de helft van alle vrouwen in Nederland last van het premenstruele syndroom. Zij kunnen in deze periode voor de menstruatie prikkelbaar worden, last krijgen van depressieve gevoelens, buikpijn, hoofdpijn, spanningen en pijnlijke borsten. Deze symptomen worden veroorzaakt door een schommeling of verandering in de hormoonbalans. Deze symptomen verdwijnen weer als de menstruatie begint, maar kan voor veel vrouwen vervelend uitkomen.

Teunisbloemolie tegen het premenstruele syndroom

Gelukkig is teunisbloemolie bekend als een goeie remedie tegen dit premenstruele syndroom. Teunisbloemolie is rijk aan omega-6 vetzuren. Deze vetzuren bevatten op hun beurt weer een flinke hoeveelheid aan prostaglandines. Prostaglandines zijn in het lichaam verantwoordelijk voor de activiteiten van de vrouwelijke geslachtsorganen. Dezelfde stof draagt eraan bij dat de klachten minder worden of zich zelfs helemaal niet meer voordoen.

 

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP