Wat is Tribulus Terrestris?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Sinds jaren proberen sporters op natuurlijke wijze hun testosteronspiegel te verhogen. Testosteron is namelijk het mannelijke geslachtshormoon dat de eiwitsynthese verhoogt (anabole werking), waardoor de spierkracht en spiergroei toenemen. We weten dat dit mogelijk is door extern testosteron of een ander steroïde toe te voegen. Steroïde is echter zeer slecht omdat dit op de lange duur tot lichamelijke disfuncties van de lever, nieren, hart en de voortplantingsorganen.

Door de vele negatieve bijwerkingen van anabole steroïden is er de laatste 10 jaar veel onderzoek gedaan naar een natuurlijke weg om de testosteronspiegel te verhogen.

Tribulus Terrestris is een kruid in tropische gebieden over de gehele wereld voorkomt. Tribulus Terrestris wordt al jaren in Azië en Bulgarije ingezet in de medische wereld om potentie en onvruchtbaarheids problemen op te lossen. Klinisch onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de productie van testosteron met 50% tot 70% stijgt bij een juist gebruik van Tribulus Terrestris.

Tribulus Terrestris verhoogt de testosteronspiegel in het lichaam door een verhoging van het LH (Luteïniserend hormoon). Dit is een hormoon dat de hypofyse afgeeft, waardoor de cellen van Leydig in de testikels testosteron gaan aanmaken. Er wordt dus gebruik gemaakt van een indirecte stimulering, waardoor het lichaam zelf meer testosteron gaat aanmaken. Bij inname van 750 mg Tribulus Terrestris per dag bij een onderzoek was er een LH toename van 14.38 ml/U/ml naar 24.75 ml/U/ml. Dit is een toename van 72%. De verandering van de testosteronspiegel was van 60 ng/dl naar 84.5 ng/dl, welke een toename is van 41%.

Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat Tribulus Terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en leverfuncties. Ook heeft Tribulus Terrestris een mild diuretisch (vochtafdrijvend) effect.

Verschijningsvormen Tribulus Terrestris

Als zelfstandig product in capsule- of tabletvorm.

Gebruik en aanbevolen dosering Tribulus Terrestris

Bij gebruik van 750mg capsules:
-’s ochtends 1 capsule bij het ontbijt.
-’s avonds 1 capsule bij het avondeten.

Wij raden personen met een normaal postuur niet meer dan 1500 mg per dag in te nemen.

Wordt gebruikt voor:

– natuurlijke verhoging van testosteron
– spiergroei

Combinaties met Tribulus Terrestris

  • – Tribulus Terrestis
  • – Creatine
  • – Vanadyl sulfaat

Of

  • – Tribulus Terrestis
  • – Whey proteine
  • – Creatine

Of

  • – Tribulus Terrestis
  • – Glutamine
  • – H.M.B.

Bijwerkingen Tribulus Terrestris

Bij normaal gebruik geen bijwerkingen bekend.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP