soort

Menu

Mixen met calcium caseinaat

In de sportschool wordt vaak een melk-eiwit gebruikt met een deel calcium caseinaat eiwit omdat deze een romige en aangename smaak heeft en de smaakstoffen goed naar voren komen. Soms worden er ook mixen gebruikt van meerdere eiwitten, ook daar zit vaak calcium caseinaat eiwit. Deze shake kan je thuis zelf ook maken door eiwitten te mengen met water of (magere) melk, een shakebeker of blender is aanbevolen om een romige shake te krijgen.

Mixen met koolhydraten

Daarnaast zijn er ook producten als Mass Builder of Weight Gainers. Deze producten bevatten ook eiwitten maar zijn vermengd met koolhydraten. Dit soort producten zijn goed om voor de training in te nemen, ze geven de spieren dan voeding en je krijgt er meer energie van. Ook deze kan je thuis zelf maken door een bepaalde hoeveelheid van en dergelijk product te mengen met water of (magere) melk.

Eiwitrepen

Andere producten vaak eiwit in zit zijn eiwitrepen. Deze repen bevatten doorgaans wel meer vet dan een eiwitshake maar zijn wel een makkelijke bron van eiwitten om in te nemen.

No comments yet.

Geef een reactie