Werken fitness apps wel?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Voor iedereen die in Januari de belofte heeft gemaakt om nu toch écht gezonder te gaan leven zijn er super leuke apps om je te helpen te beginnen. Apps zijn sowieso wel lekker makkelijk om inspiratie uit te halen en om bij te houden waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Denk aan fitness instructies tot calorieën tellers. En aangezien iedereen toch vastgebonden is aan die telefoon is het geen enkele moeite om hier eens lekker mee bezig te gaan.

Ik heb al eerder een review geschreven over de fitness app van Nike. Een handige manier om allerlei oefeningen en trainingen thuis te doen. En om mee te beginnen als je nog niet gewend bent met de oefeningen en bewegingen. Kom je in ieder geval niet óver als groentje wanneer je de gym binnenloopt. Ook al zou ik me daar niet echt druk over maken, als ik jou was.

First one. Iedereen weet dat sporten belangrijk is, maar het is ook erg handig om inzicht te krijgen in wat je allemaal eet. Aangezien voeding toch 80% van de vorm en gezondheid van het lichaam bepaald. Daarom ben ik begonnen met Fatsecret. Klinkt niet heel erg leuk, maar dit is een simpele app waarmee je je voedingsinname kan controleren. Super simpel; je schrijft ieder ding op wat je eet en hij berekend hoeveel vet/koolhydraten/eiwitten etc je binnen krijgt. Persoonlijk ben ik hier wel een fan van aangezien je dan goed je eiwit inname kunt controleren. Leuk voor als je bezig bent met het aankomen van spiermassa.

Second one. Ik vertelde je net al over de Nike fitness app. Deze is zeker favoriet, maar gebruik ik vaker wanneer ik thuis even een rondje wil sporten. Voor in de gym gebruik ik de app Virtuagym. Op deze app heb je verschillende workouts staan, maar wat ik zo prettig vind aan deze app is dat alle bewegingen uitgelegd worden. Lekker makkelijk dus, en voor de helemaal juiste uitvoering vraag ik een trainer wel even mee te kijken. Virtuagym heeft ook een aparte voeding app, alleen ben ik meer fan van Fatsecret.

Alle apps heb ik op m’n ipod staan, zodat ik niet stiekem even onder het trainen op allerlei whatsappjes etc hoef te reageren. Muziek aan en knallen!
 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP