Acetyl-L-Carnitine

Acetyl-L-Carnitine

Acetyl L-carnitine wordt over het algemeen vooral gebruikt voor extra natuurlijke energie en daarnaast een effectieve vetverbranding. Het mooie van dit product is dat het ook op andere manieren inzetbaar is, aangezien het bijvoorbeeld bijdraagt aan een betere geheugenfunctie.

Enige resultaat

Sorteer op:
90 vcaps
Waardering 5.00 uit 5
(21)
24.90

Werking van Acetyl L-carnitine

De meest bekende werking heeft echter te maken met het opwekken van energie, aangezien Acetyl L-carnitine helpt bij de verbranding van de vetcellen die er aanwezig zijn. Het is een stof die is opgebouwd uit aminozuren en ook door ons lichaam wordt aangemaakt in de lever en nieren.

Acetyl-L-Carnitine is een veel gebruikt product voor extra natuurlijke energie en vetverbranding. Het ingredient werkt in de cel mee aan het leveren van energie door het helpen bij het verbranden van aanwezige vetcellen.

Acetyl L-carnitine werkt op een handige manier, als een soort transportmechanisme dat ervoor zorgt dat de vetzuren gemakkelijk bij de mitochondrion naar binnen kunnen gaan, door het membraan. Dit betekent in principe dat de vetzuren worden geholpen om het celmembraan te passeren en er op die manier voor te zorgen dat ze kunnen worden verbrand. Dat gebeurt in het mitochondrium, waar de cellen anders op een minder gemakkelijke manier aan weten te komen. Acetyl L-carnitine zorgt er op die manier indirect voor dat de cellen verbrand kunnen worden, maar is daarom natuurlijk niet minder effectief.

Acetyl L-carnitine voor het geheugen

Acetyl L-carnitine blijkt daarnaast een uitstekende uitwerking te hebben op de geheugenfunctie zoals we die allemaal kennen. Dat heeft te maken met het feit dat er energie wordt vrijgemaakt in de hersencellen, maar ook met het feit dat de neurotransmitter acetylcholine wordt aangemaakt. Zo zorgt het er op twee verschillende manieren voor dat onze geheugenfunctie een ondersteuning krijgt. Alhoewel de meeste mensen het gebruiken om af te vallen is het dus goed voor meerdere zaken. Het is alleen al daarom verstandig om Acetyl L-carnitine eens te proberen wanneer je af wilt vallen en je dat op een zo effectief mogelijke manier wilt gaan doen, inclusief een gestimuleerde geheugenfunctie.

L-Carnitine informatie uit producten

L-Carnitine zorgt ervoor dat u spieren over energie kunnen beschikken wanneer u het nodig heeft. L-Carnitine zorgt voor een effectievere omzetting van vetzuren in energie. Wanneer u beschikt over hogere L-Carnitine niveaus, dan verbetert dit uw sportprestaties door doordat u over meer energie in de spieren beschikt.

Daarnaast is het mogelijk uw vetpercentage sneller te verlagen door de verbeterde vetverbranding. De vloeibare vorm zorgt voor een nog betere en snellere opname van L-Carnitine. Dankzij deze uitstekende opname kunt u Liquid L-Carnitine van Hyperstrength ook specifiek voor de training nemen voor betere sportprestaties en verbeterde vetverbranding tijdens elke training.

0

TOP