BCAA
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

BCAA

Er zijn drie essentiële aminozuren met een vertakte keten (Branched Chain Amino Acids, BCAA’s): L-leucine, L-isoleucine en L-valine. De BCAA’s zijn een structureel bestanddeel van spierweefsel. Samen vormen ze circa 30% van de eiwitten in de spieren. BCAA’s leveren stikstof voor de productie van de eiwitten die nodig zijn voor de aanmaak van spierweefsel. Daarnaast zijn eiwitten belangrijk voor een normale spierwerking. Daarnaast zijn BCAA’s bouwstoffen voor immunoglobulinen. Supplementatie van deze aminozuren met een vertakte keten wordt daarom aanbevolen om sportprestaties van formaat te leveren.

 

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op:
120 tabletten
(16)
24,90

BCAA poeder pillen (eiwit) voor het herstel van spieren na inspanning
Met BCAA poeder en pillen zorg je ervoor dat eiwit je spieren opkan bouwen. Dit is van groot belang, aangezien het anders onmogelijk kan blijken om ervoor te zorgen dat je resultaat zal gaan zien. Zo kun je op een effectieve wijze blijven trainen.

De BCAA poeder pillen. Eiwitten zorgen voor het herstel van je spieren na inspanning Tijdens is het het van belang dat je tijdig rust neemt, of dat je gebruik maakt van een supplement. De BCAA poeder pillen vormen een supplement die ervoor zorgen dat je minder rust nodig hebt. Dit komt door het feit dat je spierweefsel op de juiste manier behandelen. Zo wordt je spierweefsel mede met eiwit snel weer sterker en kan het supplement zelfs bijdragen aan de groei van je spieren.

BCAA poeder pillen en hard trainen
Met de BCAA poeder pillen kun je op een zeer effectieve manier trainen Zo zorg je ervoor dat je hard kunt trainen en je tijdens je inspanningen het onderste uit de kan kunt halen, om zo snel mogelijk resultaat te kunnen zien. Met de BCAA poeder pillen kun je op de korte termijn weer door. Eiwitten bevorderen de spiergroei.

Om spieren op te bouwen moet je trainen. Dit is de uiteindelijke spiergroei. Zeker iemand die snel meer spiermassa wilt opbouwen doet er goed aan BCAA’s toe te voegen aan zijn dagelijkse voeding.

0

TOP