Aminozuren
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Aminozuren

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwit. Ons lichaam heeft eiwitten nodig voor het herstellen en opbouwen van onze spieren. Specifieke aminozuren in een hoge dosering kunnen een hele goede uitwerking hebben op bepaalde processen in ons lichaam en zijn daardoor zeer interessante voedingssupplementen. Eiwitten bevorderen de spiergroei/(vetvrije) spiermassa bij sport.

Toont alle 22 resultaten

Sorteer op:
Bespaar 10%
30 / 90 vcaps
(34)
9,3022,49
120 tabletten
(16)
24,90
500 gram
(6)
24,90

Welk aminozuur je het beste kan gebruiken is afhankelijk van het doel wat je nastreeft. Aminozuren kopen doe je voornamelijk voor een beter en sneller herstel van je spieren na lichamelijke inspanning. Door het gebruik van aminozuren geef je je lichaam de nodige bouwstenen voor het herstellen, opbouwen en behouden van de spiermassa.

Je kunt aminozuren kopen door specifiek op zoek te gaan naar een product dat je al kent, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld eens meer te lezen over Perfect BCAA of Amino 4600 en Amino 1900. Zo kun je meer lezen over de verschillende mogelijkheden van de aminozuren en zorg je ervoor dat je hier op een zo goede manier gebruik van kunt maken. Je kunt aminozuren kopen door gebruik te maken van onze webshop, waardoor je verder zo min mogelijk omkijken zal hebben naar de levering.

Aminozuren kopen als bouwstoffen
Je kunt aminozuren kopen als bouwstoffen, aangezien eiwitten voor een belangrijk deel bijdragen aan de opbouw van onze spieren. Dat heeft vooral te maken met het feit dat eiwitten bij de vertering worden opgedeeld in deze aminozuren. Het zijn de bouwstoffen die ons lichaam ondersteunen om tot de kracht te komen waar we graag over beschikken. Je kunt aminozuren/eiwitten kopen om de reguliere lichaamsfuncties te ondersteunen, maar je kunt er ook voor zorgen dat je zo effectief mogelijk gebruik kunt gaan maken van fitness en herstel van de spieren na fysieke inspanning.

Aminozuren/eiwitten kopen vanwege het herstel van de spieren na fysieke inspanning.
Daarnaast zijn er veel mensen die eiwitten (aminozuren) kopen vanwege het herstel van spieren dat er op die manier mogelijk is. Zodra we aan fitness hebben gedaan is het van belang om voldoende rust te nemen, zodat ons lichaam zich op een goede manier kan herstellen. Door hierbij ook aminozuren in te nemen is het mogelijk om voor het herstel van spieren na inspanning, aangezien je lichaam dan meer bouwstoffen binnen zal krijgen. Aminozuren kopen kan je wat dat betreft helpen met het herstel van je spieren, wanneer je er een flinke training op hebt zitten..

Functie van eiwitten en aminozuren
Wanneer eiwitten door ons lichaam verteerd worden, worden ze opgedeeld in aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstoffen van ons lichaam en zijn tevens verantwoordelijk voor verschillende functies in ons lichaam. De belangrijkste functie van eiwit op het gebied van sport is de spieropbouw en het herstel van de spieren na een training. Er zijn aminozuurcomplexen voor een dagelijkse toevoeging, maar ook speciale eiwitformules voor bijvoorbeeld het behoud van spieropbouw. Losse amino`s zoals H.M.B. en B.C.A.A. zijn er voor wie spiermassabelangrijk vindt.

0

TOP