L-Arginine
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

L-Arginine

L-Arginine is een aminozuur. Het is een semi-essentieel aminozuur, dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet meer in voldoende mate kan worden aangemaakt door het lichaam (en dan essentieel kan worden). Belangrijk bij L-Arginine is de herkomst van het ingrediënt. De beste arginine is de natuurlijke variant die wordt gewonnen uit suikerbietmelasse door fermentatie. Er bestaat ook een (goedkopere) dierlijke variant maar daar is minder onderzoek naar gedaan. L-arginine wordt gebruikt door mensen die willen afvallen en door sporters. Het is uitermate geschikt bij alle vormen van grote lichamelijke inspanning, zoals krachttraining.

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op:

L-Arginine poeder kopen als onderdeel van NO producten

Je kunt L-Arginine poeder kopen als onderdeel van NO producten. Dit zijn Nitric Oxide producten. Arginine is een veel gebruikt ingrediënt in NO (Nitric Oxide) producten. Het mooie van mensen die Arginine kopen is dat ze dit over het algemeen doen in de vorm van NO (Nitric Oxide) producten (pure L-Arginine).

L-arginine is een aminozuur dat vele functies heeft in het lichaam. Het helpt het lichaam te ontdoen van ammoniak (een afvalproduct), wordt gebruikt om verbindingen te maken in het lichaam zoals creatine uit creatinine, L-glutamaat, en L-proline. Tevens kan het worden omgezet in glucose en glycogeen indien nodig.

Waarom gebruiken mensen L-Arginine?

L-Arginine wordt naast sporters gebruikt door mannen met die seksueel actief willen blijven.

0

TOP