l-Glutamine kopen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

l-Glutamine kopen

Glutamine is een aminozuur dat van nature voorkomt in de spieren. Glutamine is een bron van stikstof voor de spieren. Daarnaast gebruikt het lichaam glutamine als energiebron.

Met meer dan 64% vormt glutamine het aminozuur met het hoogste aandeel in de spiercel. Tijdens een intensieve training heeft het lichaam grote hoeveelheden Glutamine nodig die het direct uit de musculatuur haalt..

L-glutamine kopen
Je kunt L-glutamine kopen, aangezien glutamine met 64% het grootste aandeel vormt binnen de spiercel, als aminozuur. Tijdens het herstellen na een training kiest het lichaam er automatisch voor om glutamine te gebruiken, maar dat betekent dat het op zal raken in het spierweefsel. Je kunt L-glutamine kopen om ervoor te zorgen dat er voldoende voorraad beschikbaar is. Wat dat betreft is het bij zware trainingen verstandig om het in te nemen en er met behulp van het supplement voor te zorgen dat je niet te maken krijgt met tekorten.

Glutamine is een uniek Glutamine product dat beter werkt dan normale Glutamine. Het bevat namelijk 2 verschillende vormen Glutamine en een uniek transportsysteem. Doordat Glutamine zo sterk en geconcentreerd is, heb je ook minder nodig. De unieke combinatie van vrije vorm Glutamine en Glutamine peptiden ondersteunt de toename van spiermassa en bevordert het herstel. Glutamine Stack is verrijkt met een uniek transportsysteem dat ervoor zorgt dat de Glutamine optimaal door het lichaam opgenomen en gebruikt wordt. Verrijkt met Bioperine®, een gepatenteerd peper extract dat zorgt voor een optimale opname van de Glutamine.

Studies tonen aan dat L-Glutamine supplementatie proteineafbraak tegengaat, eiwitsynthese verbetert, celvolume vergroot, de groeihormoonuitstoot vergroot en het immuunsysteem versterkt.

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op:
Bespaar 6%
150 Capsules
(0)
Oorspronkelijke prijs was: 34,90.Huidige prijs is: 32,90.
0

TOP