Antioxidanten
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Antioxidanten

Met antioxidanten supplementen zorg je ervoor dat je je cellen kunt helpen beschermen tegen vrije radicalen. Deze komen vrij bij de verbranding en kunnen de cellen beschadigen waardoor het van groot belang is om voldoende voedingsantioxidanten op te nemen.

Indien je onvoldoende gebruik maakt van antioxidanten supplementen vul je antioxidanten aan die vrije radicalen kunnen vangen. Zo kun je de lichaamscellen helpen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling en luchtvervuiling.

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op:

Goede antioxidanten supplementen
Algemeen gesproken zorgen de antioxidanten supplementen ervoor dat meer celbeschermende antioxidanten binnenkrijgt. Je kunt de antioxidanten natuurlijk ook op een meer natuurlijke manier opnemen door voldoende gevarieerd te eten, maar dit is iets waar niet iedereen even goed in slaagt. Wanneer het je (tijdelijk) niet lukt om de stoffen door middel van je voeding binnen te krijgen is het over het algemeen verstandig om gebruik te maken van de antioxidanten supplementen. Je kan er dan relatief eenvoudig voor zorgen voor extra antioxidanten in je voedingspatroon.

De unieke samenstelling heeft een uiterst krachtige anti-oxidantwerking. Anti-oxidanten hebben als taak de cellen van het lichaam te helpen beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen komen vrij bij de verbranding..

Online antioxidanten supplementen
Je kunt de antioxidanten supplementen natuurlijk gewoon online bestellen, waardoor je er zo min mogelijk omkijken naar zal hebben. Zo kun je kiezen voor Perfect E-400 of Radox, maar ook voor E-400 of Perfect Alpha Lipoic Acid, om ervoor te zorgen dat je veel extra antioxidanten krijgt. Zo zorg je voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.. De antioxidanten supplementen kunnen wat dat betreft op verschillende manieren bijdragen aan een goede celbescherming.

Anti-oxidant producten

Voortdurend worden de lichaamsweefsels blootgesteld aan de aanvallen van vrije radicalen. Dit gebeurt onder invloed van lichaamsprocessen, de omgeving en levensgewoontes. Vrije radicalen kunnen celwanden, erfelijk materiaal en andere moleculen beschadigen.

De voeding is een bron van anti-oxidanten die deze vrije radicalen kunnen neutraliseren. Belangrijke anti-oxidanten zijn bijvoorbeeld vitamine C en E en ook bioflavonoiden uit groenten en fruit. Een stortvloed aan wetenschappelijk onderzoek onderschrijft het belang van voldoende inname van deze voedingsstoffen voor een goede gezondheid.

Door tal van omstandigheden (zoals roken, regelmatige alcohol consumptie, verminderde weerstand, sporten, leven in een stedelijke omgeving) kan uw behoefte aan antioxidanten zijn toegenomen. Het lukt wellicht niet om deze behoefte met uw dieet aan te vullen. Dan kan de Vitamust Anti Oxidant Booster een oplossing zijn.

De Anti Oxidant Booster is een goede combinatie van hoogwaardige en krachtig werkzame anti-oxidanten. De ingredienten zijn onderling optimaal op elkaar afgestemd, zodat een krachtigere werking wordt verkregen. Zo bevat deze booster de combinaties van vitamine C met bioflavonoiden (die elkaar versterken) en vitamine E met Selenium (die elkaar versterken). Bovendien zitten er extracten in van Groene thee en druivenpit, beide bekend als sterke natuurlijke bronnen voor antioxidanten.

Anti-Oxidant is samengesteld uit diverse vitaminen en mineralendie bekend zijn vanwege hun anti-oxidante werking. Anti-Oxidanten voorkomen dat de zogenaamde vrije radicalen schade aanrichten in ons lichaam.

Het verouderingsproces en mogelijk de vorming van kanker cellen worden hierdoor onderdrukt. Vrije radicalen zijn zeer reactieve deeltjes die ontstaan tijdens chemische reacties in ons lichaam als gevolg van verbranding- en stofwisselingsprocessen, tijdens intensieve lichamelijke inspanning, door energierijke straling (rontgen straling), door blessures, door infecties en door luchtvervuiling.

Tijdens topprestaties en na zeer intensieve training is het mogelijk dat het lichaam niet in staat is om de gevormde vrije radicalen te neutraliseren. Om onnodige schade te voorkomen adviseren wij de gehalten aan anti-oxidanten in het lichaam te verhogen met dit product.

Waarom zijn antioxidanten belangrijk?
Antioxidanten beschermen het lichaam tegen de invloed van vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen het lichaam schaden bij zware inspanningen en versnellen het verouderingsproces.

De oxidanten werken met vrije radicalen. Een vrije radicaal is een “ongebonden” agressief chemisch deeltje dat zo snel mogelijk een verbinding aan wenst te gaan. Een anti-oxidant gaat snel een verbinding aan met de oxidanten om zo de schadelijkheid te beperken.

Bij voldoende inname zal je merken dat je minder snel verkouden of ziek word. Word je echter toch ziek dan duurt de ziekte zeker korten dan zonder het gebruik er van.

Antioxidanten beschermen je lichaam tegen schadelijke stofjes die in het lichaam vrijkomen bij eigenlijke alle processen. Ze ontstaan bij straling, luchtvervuiling, geneesmiddelen, achtergebleven bestrijdingsmiddelen op voedsel, alcoholgebruik, stress, zware metalen, zware inspanningen etc.

Vrije radicalen kunnen schade aanbrengen aan cellen en DNA en hiermee veroudering bevorderen of erger. Wanneer vrije radicalen de overhand hebben, is dit niet alleen een ongezonde situatie voor je lichaam, maar ook verre van een ideale omgeving om vet te verliezen of spiermassa op te bouwen. Herstel kan ook beduidend vertraagd worden door vrije radicalen.

Gelukkig kan je lichaam deze vrije radicalen bestrijden met de zogenaamde antioxidanten. Deze kan het lichaam voor een gedeelte zelf aanmaken, maar heeft ze ook nodig uit je voeding. Zeker als je veel sport, in de buitenlucht bent, onder de zon(nebank) ligt, schiet je voeding hier waarschijnlijk tekort.

Antioxidanten formule bevat een grote verscheidenheid aan verschillende antioxidanten om je elke dag opnieuw bescherming te bieden tegen schade aan alle cellen in je lichaam.

Veel antioxidanten producten bevatten een lange lijst met verschillende ingrediënten om zo maak elk populaire antioxidant bevat. Helaas gaat dit maar al te vaak ten koste van de werkzaamheid omdat ze niet in voldoende doseringen in het product voorkomen.

Neutraliseert vrije radicalen, Ondersteunt een gezonde verbranding, Ondersteunt het inmuunsysteem, Ondersteunt hart en bloedvaten, Helpt beschadigde cellen te repareren.

0

TOP