CLA
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

CLA

CLA staat voor Conjugated Linoleic Acid. Het is bekend om zijn lichaamsgewicht te reguleren, waaronder het verminderen van lichaamsvet en het vergroten van spiermassa. CLA helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen, bevordert de vetverbranding in je spieren en de stofwisseling. CLA is een geconjugeerd linolzuur en is een essentieel onverzadigd vetzuur waarvan bekend is dat het een positief effect heeft op het vetmetabolisme.

CLA zorgt ervoor dat het mogelijk is om het percentage lichaamsvet te verlagen. Dat is vooral interessant wanneer je wilt afvallen, maar daarnaast natuurlijk ook wanneer je op gewicht wilt blijven. Het grote voordeel van CLA is dat je het op een prettige manier kunt innemen. Zo kun je het supplement gemakkelijk inpassen in je dagelijkse ritme en zorg je voor een gezonde manier van leven.

Enig resultaat

Sorteer op:

CLA is een geconjugeerd linolzuur
De CLA groene thee is gebaseerd op CLA, wat een geconjugeerd linolzuur is. Dit is een onverzadigd vetzuur, waarvan door onderzoekers is aangetoond dat het van groot belang voor ons is. De CLA groene thee is bovendien natuurlijk gemakkelijk in te nemen.

Werking van CLA groene thee
De werking van CLA groene thee zit op een wat ingewikkelde manier in elkaar, aangezien het ervoor zorgt dat het en vetmetabolisme op een positieve manier beïnvloed wordt. Dit betekent in principe dat ons lichaam op een goede manier om weet te gaan met voeding die we binnenkrijgen. Zo kan CLA groene thee je helpen om af te vallen, zeker wanneer je er ook voor kiest om cardio-oefeningen te gaan doen.

0

TOP