Eiwitten
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Eiwitten

Eiwitten kopen kan op verschillende manieren, maar het is als je extra eiwit wilt nemen gemakkelijk om dit in de vorm van supplementen te doen. Op die manier kun je er namelijk relatief eenvoudig voor zorgen dat er een goede balans ontstaat met betrekking tot je inname. Eiwitten zijn opgebouwd uit een aantal aminozuren, die in ons lichaam voorkomen. Je kunt eiwitten kopen in de vorm van supplementen om ervoor te zorgen dat je ook voldoende aminozuren binnen zal krijgen.

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op:

Vragen over Eiwitten (FAQ’s):

Bouwstenen als eiwitten kopen

Je kunt de eiwitten kopen om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat je lichaam voldoende bouwstenen binnenkrijgt om uiteindelijk te kunnen groeien. Een gezond lichaam kan 13 aminozuren zelf in voldoende mate maken uit andere aminozuren. De andere 8 of 9 (histidine wordt alleen voor kinderen als essentieel beschouwd ) zijn essentieel, wat betekent dat je ze via eten moet binnenkrijgen. Daarnaast zijn er 6 ‘semi-essentieel’. Door via voeding en suppletie voldoende eiwitten binnen te krijgen zorg je ervoor dat spieren de mogelijkheid hebben om te herstellen na inspanning en om je spieren bijvoorbeeld te laten groeien. Eiwitten kopen is wat dat betreft heel interessant wanneer je actief bezig bent met de opbouw van je lichaam.

Eiwitten kopen voor de spieropbouw

Veel mensen die eiwitten kopen doen dit om ervoor te zorgen dat de spieropbouw op een goede manier plaats zal vinden, waardoor ze goed aan hun eigen lichaam kunnen werken. Zonder de eiwitten is het niet mogelijk om de spieropbouw plaats te laten vinden, waardoor ze wat dat betreft staan voor een essentieel onderdeel. Je kunt eiwitten kopen door ze als aanvulling op de voeding als supplementen aan te schaffen, om er op die manier voor te zorgen dat je eenvoudig voor een goede balans in je lichaam kunt zorgen.

Eiwitten zijn de bouwstenen van het menselijk lichaam. Zij ondersteunen herstel en spiergroei. Er komen 22 aminozuren voor waarvan er 14 door het lichaam zelf worden aangemaakt. De essentiële aminozuren moet het lichaam via de voeding binnenkrijgen. Deze groep bestaat uit: lysine, tryptofaan, fenylalanine, leucine, isoleucine, threonine, methionine en valine. Het aminozuur histidine wordt voor kinderen als essentieel beschouwd. Zonder eiwitten zou spieropbouw niet mogelijk zijn.

0

TOP