Calcium
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Calcium

Calcium heeft op verschillende manieren invloeden op je gezondheid. Zo weten we over het algemeen allemaal dat het van belang is er voldoende van binnen te krijgen voor gezonde botten en tanden.

Calcium heeft op verschillende manieren invloeden op je gezondheid. Zo weten we over het algemeen allemaal dat het van belang is er voldoende van binnen te krijgen voor gezonde botten en tanden. Daarnaast is calcium ook belangrijk voor de werking van de spieren. Het is dus belangrijk om voldoende calcium in te nemen. Dit kun je onder andere doen met producten als Lipotrex Cal&Mag en Bone Health, die gebaseerd zijn op een effectief gebruik van calcium.

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op:

Calcium en je botten en tanden
Calcium is belangrijk om je botten en tanden sterk te houden, aangezien calcium een rols peelt bij de botaanmaak. Door voldoende calcium in te nemen kunnen je tanden en botten sterk houden.. Normaal gesproken krijg je met een gevarieerde voeding voldoende calcium binnen, maar het kan natuurlijk zijn dat je voeding niet altijd voldoende calcium bevat. Bijvoorbeeld als je geen of weinig zuivelproducten gebruikt.In dat geval is het verstandig om voor een van de supplementen te kiezen, zodat de aanmaak vanbotten en tanden wordt ondersteund.

Calcium speelt een rol bij voor het behoud van gezonde botten en tanden. Calcium kan eveneens bijdragen om de spieren soepel te houden en het mineraal ondersteunt de hartspier. Tevens is Calcium een co-factor van vele enzymen en draagt het bij aan een normale prikkeloverdracht in de zenuwen.

Calcium en enzymen
Calcium draagt bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen. Door je voorraad calcium tijdig aan te vullen met een van de supplementen zorg je ervoor dat je voldoende calcium aanlevert zodat het mineraal alle functies kan vervullen. Vul je calcium aan met een van onze supplementen, zodat je op een zo gezond mogelijke manier door het leven kunt blijven gaan.

0

TOP