Aspartaam vrij
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Aspartaam vrij

Met een aspartaam vrij dieet zorg je ervoor dat je deze stof niet binnen zal krijgen. Het kan zijn dat je de stof niet binnen wilt krijgen, of dat je dit niet mag en daarom op een dieet zit. Het is in ieder geval wel goed om te weten dat zowel het Koningin Wilhelmina Fonds als de wetenschappelijke adviesraad van de EU met stelligheid hebben ontkend dat aspartaam tot kanker kan leiden. Een aspartaam vrij dieet valt goed samen te stellen, maar ook wanneer je je houdt aan de aanbevolen dagelijkse inname is er niets aan de hand.

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op:

Zoetstof aspartaam
Aspartaam is een van de sterkste kunstmatige zoetstoffen die gebruikt wordt in voedingssupplementen. Een zoetstof als Aspartaam is 200x sterker dan tafelsuiker (sacharose). Door de sterke kracht wordt het vaak gebruikt voor het zoeter maken van (wei)eiwit producten en koolhydraat producten. T.o.v. tafelsuiker heeft dit het voordeel dat het veel minder calorieën bevat.

Aspartaam vrij dieet om zoetheid te voorkomen
Een aspartaam vrij dieet zorgt ervoor dat de zoetheid in veel supplementen voorkomen wordt. Het is een van de meest sterke kunstmatige zoetstoffen, die over het algemeen wordt gebruikt in voedingssupplementen. Het is ongeveer 200x sterker van smaak dan tafelsuiker, terwijl er aan de andere kant toch veel minder calorieën in zitten. Met een aspartaam vrij dieet zorg je ervoor dat je de stof niet binnen zal krijgen, ook niet wanneer je gebruik maakt van een van de effectieve supplementen die je hier online kunt bestellen.

Aspartaam vrij dieet en training
Met een aspartaam vrij dieet kun je er op een gezonde manier voor zorgen dat je aan je lichaam kunt werken. De supplementen bevatten alle stoffen die je meer energie geven of je zo snel mogelijk laten herstellen na een training, maar bevatten in ieder geval geen aspartaam. Zo kies je met een aspartaam vrij dieet toch voor een effectieve manier van trainen en werk je optimaal aan de kracht of het uithoudingsvermogen van je lichaam.

Aspartaam kankerverwekkend
Van aspartaam wordt wel beweerd dat het kankerverwekkend zou zijn, maar dit wordt o.a. door het Koningin Wilhelmina Fonds met stelligheid ontkend. Ook de wetenschappelijke adviesraad van de EU heeft in mei 2006 opnieuw bevestigd dat er geen reden is om de huidige ADI (aanvaardbare dagelijkse inname) van 40 mg/kg/dag te verlagen. Als u geen overdoseringen neemt van een (wei)eiwit en/of koolhydraat voedingssupplement blijft u onder deze waarde. Als in een (wei)eiwit en/of koolhydraat product geen aspartaam is gebruikt, bevat het bijna altijd een andere zoetstof zoals Sucralose of Acesulfaam-K.

0

TOP