GMO vrij
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

GMO vrij

In de Europese Unie gelden strenge regels voor de toepassing van genetisch gemodificeerde organismen in voedingsmiddelen. Een van de grootste bezwaren tegen genetische modificatie is dat de effecten op de lange termijn niet bekend zijn. In Nederland moet op iedere verpakking met tenminste 0.9% genetisch gemodificeerde ingrediënten aangegeven zijn dat het om een genetisch aangepast product gaat. Wanneer een dier gevoed is met GMO-voedsel, hoeft dit niet te worden aangegeven op de producten die van een dier afkomstig zijn.

 

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op:

Consumenten denken daar anders over
Steeds meer consumenten zoeken GMO vrije producten. Producten die vrij zijn van genetisch gemanipuleerd voedsel of bestandsdelen daarvan.

Consequentie van deze situatie is dat gegarandeerd gescheiden verwerkte grondstoffen duurder worden, zodat de prijzen voor voedingsmiddelenproducenten en consumenten gaan stijgen. Misschien wel zoveel dat mensen hun verzet tegen GMO opgeven. Op een gegeven moment zal een omslagpunt komen waarbij consumenten zeggen, als GMO-vrij zóveel duurder is, doe mij dan maar GMO.

0

TOP