Vegetarische supplementen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Vegetarische supplementen

Bij veel producten is het onduidelijk of er dierlijke ingredienten gebruikt zijn, of de capsules van vegetarische bron zijn of dat een tablet enkel en alleen vegetarische hulpstoffen bevat. Hieronder staan producten vermeld waarvan wij er zeker van zijn dat deze geheel van vegetarische bronnen afkomstig zijn.

Vegetarische supplementen vormen tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de markt, al bestaat er helaas nog altijd een hoop onduidelijkheid over. Zo worden diverse supplementen als vegetarische supplementen aangeboden, maar is het niet altijd duidelijk of het gaat om de hulpstoffen of zelfs de volledige bron. Dit laatste dient het geval te zijn, aangezien de supplementen geen dierlijke ingrediënten in zich mogen hebben. Sporters die gebruik maken van deze supplementen willen er namelijk graag voor zorgen dat dieren op geen enkele manier hoeven te lijden, om ervoor te zorgen dat wij aan ons eigen lichaam kunnen bouwen.

Enig resultaat

Sorteer op:

Vegetarische supplementen qua hulpstoffen
Er zijn allereerst vegetarische supplementen qua hulpstoffen, die wat betreft de bron dus niet volledig als zodanig kunnen worden aangemerkt. In een aantal gevallen kiest men ervoor om supplementen te ontwikkelen in de vorm van een tablet en daarbij gebruik te maken van vegetarische hulpstoffen. Voor ons is dat echter niet voldoende, waardoor wij ons nadrukkelijk willen distantiëren van vegetarische supplementen waarbij alleen dit het geval is. In plaats daarvan kiezen wij ervoor om er in ieder geval voor te zorgen dat we er zeker van zijn dat de gehele bron volledig vegetarisch is.

Vegetarische supplementen qua bron
De eigenlijke vegetarische supplementen zijn dat volledig op basis van de bron van de tabletten en niet alleen op basis van de hulpstoffen. Wij dragen er zorg voor dat alle producten die je hier bij ons op de pagina vindt volledig vegetarisch zijn en daarmee geschikt zijn voor iedereen die zich als vegetariër wil ontwikkelen. Wij bieden je hiermee de mogelijkheid om op een eerlijke manier aan je eigen lichaam te werken, zonder dat daarbij dierlijke ingrediënten nodig zijn. Wij bieden je hier een overzicht van de diverse vegetarische supplementen, die je natuurlijk gewoon online bij ons kunt bestellen en thuis af kunt laten leveren.

1

TOP