Multivitamine
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Multivitamine

Een goede multivitamine onderscheid zich van een mindere door het gebruikt van goede ingrediënten met de juiste verbindingen in een goede samenstelling. Hierdoor worden de vitaminen en mineralen efficiënt opgenomen door het lichaam.

Het is spijtig te zien dat mensen soms niet de waarde van een goede multivitamine inzien. Een tablet van een goede multivitamine is gewoonweg niet te vergelijken met die van een drogisterij die deze voor een fractie van de prijs aanbiedt. Personen die eenmaal gewend zijn aan een goede multivitamine weten dat kwaliteit belangrijk is.

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op:

Met de beste multivitamine zorg je ervoor dat je op een gezonde manier door het leven kunt gaan, bijvoorbeeld wanneer je wat meer vraagt van je lichaam dan de gemiddelde persoon.

Wanneer je met een matig actieve leefstijl door het leven gaat kun je over het algemeen nog voor een goed gevarieerde voeding zorgen, maar wanneer je graag intensief sport zal je eerder kunnen profiteren van de beste multivitamine. Dat is op zich helemaal geen probleem, aangezien je er heel gemakkelijk voor kunt zorgen met behulp van de verschillende supplementen die je hier vindt.

Als je meer van je lichaam eist dan een doorsnee persoon, dien je je lichaam beter te verzorgen dan een doorsnee persoon dat doet. Daar horen voeding en rust als geen ander bij. Om je voeding volmaakt te laten aansluiten bij je levensstijl, zal je belangrijke micronutriënten moeten toevoegen aan je voeding, in een geschikte combinatie.

Als sporter heb je bijvoorbeeld meer anti-oxidanten en B-vitaminen nodig voor herstel. De tegenwoordig gangbare hydrocultuur in de glastuinbouw en andere moderne snelle kweektechnieken verlagen het gehalte aan vitaminen, mineralen spoorelementen en ander waardevolle stoffen steeds verder. Onderstaande Multi Vitaminen en Mineralen producten bevatten veel van deze waardevolle stoffen in een voor sporters uitgekiende combinatie. Perfect als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Multivitamine voor een goede verzorging
Een multivitamine zorgt voor een uitstekende verzorging, waardoor je op een gezonde manier door het leven kunt gaan. Het zijn met name de micronutriënten in de beste multivitamine die ervoor zorgen dat je voedingspatroon goed aan weet te sluiten bij je levensstijl en –patroon. Wanneer je veel sport heeft je lichaam behoefte aan meer mineralen en vitaminen, waardoor het verstandig is om hier gebruik van te maken. Met behulp van de beste multivitamine zorg je ervoor dat je lichaam ben je verzekerd van voldoende inname van vitamines en mineralen, ook als je eens een dagje wat minder gebalanceerd eet.

Multivitamine met antioxidanten en B-vitaminen
In de multivitamine bevinden zich onder andere een hoop antioxidanten en B-vitaminen. Deze B-vitaminen zijn vooral interessant vanwege het feit dat ze je natuurlijke energie in het lichaam activeren. Daar profiteer je van, wanneer je net een lange wedstrijd hebt gespeeld, of je een intensieve training achter de rug hebt. Met behulp van de supplementen zorg je ervoor dat je snel weer verder kunt, bijvoorbeeld om opnieuw te gaan trainen of een wedstrijd te spelen. De beste multivitamine zorgt er wat dat betreft voor dat je er alles uit kunt halen wat erin zit, precies zoals dat past bij een echte sporter als jij!

B-vitaminen
Vanwege het enorme belang van B-vitaminen behoren ze allemaal in significante hoeveelheden in een multi aanwezig te zijn. Het gaat daarbij om vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12 evenals foliumzuur (B11) en biotine (B8). Er bestaan ook stoffen die sterk verwant zijn aan de B-vitaminen zoals PABA, inositol en choline. Het is van belang dat ook deze stoffen in een multipreparaat aanwezig zijn omdat ze in natuurlijke voedingsbronnen altijd gecombineerd voorkomen.

0

TOP