Vitamine C
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Vitamine C

Van alle vitamines is Vitamine C de meest bekende. Bij het opvoeden in de westerse landen wordt meegegeven dat het goed is om bepaald fruit te eten omdat het goed is voor de gezondheid vanwege een hoger gehalte aan Vitamine C. Sinaasappel en kiwi zijn daar twee bekende voorbeelden van waarvan wordt aangeraden deze tijdens de koudere maanden voldoende te nuttigen voor de weerstand.

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op:

Het is de Vitamine C dat de weerstand ondersteunt, het immuunsysteem ondersteunt en ondersteuning geeft tijdens het herstel na ziekte. Vitamine C is bovendien een sterke antioxidant. Door vitamine C bij de maaltijd in te nemen wordt draagt het bij tot een betere opname van plantaardig ijzer uit de voeding . Vooral voor vegetariërs is dit een gunstige eigenschap.

Voor de vorming van collageen kan niet plaatsvinden is mede vitamine C nodig. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor het bindweefsel van de huid, botten en bloedvaten, De mens kan als een van de weinige diersoorten geen vitamine C aanmaken. Vanwege de vele belangrijke taken die deze vitamine uitoefent, wordt aanvulling van vitamine C ook wel beschouwd als basissuppletie voor iedereen.

Een goed vitamine C product bevat bioflavonoïden. Dit omdat deze in groente en fruit veel samen voorkomen. Door deze bioflavonoïden wordt Vitamine C beter opgenomen door het lichaam.

VITAMINE C (ASCORBINEZUUR)
Vitamine C is verreweg de meest bekende vitamine. Vitamine C is betrokken bij erg veel processen in het lichaam. Vitamine C is een wateroplosbare vitamine. De belangrijkste bronnen zijn groente en fruit. Wordt veel toegevoegd aan multivitaminepreparaten, weerstand formules of een antioxidantproduct. De ADH is 80 mg.

TOEPASSING
•Antioxidant: vitamine C helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

•Bloedvaten: Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor soepele aderen.

•Botten: vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, dat belangrijk is voor de botten. Energie: vitaminen C helpt energie vrij te maken uit voeding.

•Geheugen: vitamine C is goed voor het geheugen en de concentratie.

•Gemoedstoestand: vitamine C is goed voor de geestelijke veerkracht.

•Huid: vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, dat helpt de huid te verstevigen.

•Immuunsysteem: vitamine C zorgt mede voor goede weerstand.

•Tanden: vitamine C helpt de tanden sterk te houden.

•Vermoeidheid: vitamine C helpt om vermoeidheid tegen te gaan.

•Vitamine C helpt de activiteit van vitamine E in stand te houden

0

TOP