Vitaminen en mineralen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Vitaminen en mineralen

Vitamines en mineralen vormen een belangrijk onderdeel van de voeding die we nodig hebben om op een gezonde manier door het leven te gaan. Dat heeft vooral te maken met het feit dat we graag willen sporten en ons lichaam daar de juiste bouwstoffen voor nodig heeft.

Ook wanneer we verder maar weinig sporten is het van belang om voor een goede balans te zorgen. Dit kunnen we onder andere doen door voldoende vitamines en mineralen te eten, en dit aan te vullen met een van de supplementen.

 

Toont alle 30 resultaten

Sorteer op:
100 tabletten
(21)
19,90
100 zuigtabletten
(10)
21,90
100 softgels
(6)
29,90

Vitamines en mineralen in fruit en groente
Vitamines en mineralen bevinden zich vooral in groente,fruit en granen, waardoor het op zich niet moeilijk zou moeten zijn om hier voldoende van in te nemen. Daarnaast bevinden ze zich ook in vlees en vis en daarnaast bijvoorbeeld in diverse producten op het gebied van ei en zuivel. Door dagelijks goed gevarieerd te eten en te drinken is het in principe mogelijk om de vitamines en mineralen in de juiste hoeveelheid binnen te krijgen en de supplementen links te kunnen laten liggen. Veel mensen slagen er echter niet in om er voldoende van binnen te krijgen, waardoor het zeer verstandig is om toch voor een supplementen te kiezen.

Vitamines en mineralen bij sport
Met name mensen die veel sporten hebben er veel belang bij om vitamines en mineralen in te nemen met behulp van een van de supplementen. Zij hebben een grotere behoefte aan deze voedingsstoffen en slagen er daarom nog minder vaak in om dit uit hun reguliere voeding te halen. Daarnaast dienen ook mensen die graag afvallen er rekening mee te houden dat ze door minder te eten wellicht te weinig van deze voedingsstoffen binnen zullen krijgen. Door voor een aanvulling van de vitamines en mineralen te zorgen zorg je er relatief eenvoudig voor dat je op een gezonde manier door het leven blijft gaan.

Een gevarieerde voeding bevat voldoende vitamines en mineralen
Je leest vaak op de verpakkingen van voedingsproducten ‘Een gevarieerde voeding bevat alle vitamines en mineralen’. Helaas lukt dit echter niet iedereen. Nederlanders eten niet gezond genoeg, eten te weinig groente en fruit en te weinig vis.

Hierdoor krijgen we van een aantal belangrijke vitamines en mineralen niet voldoende binnen. Indien het je een langere tijd niet lukt om gezond te eten, kan een aanvulling nuttig zijn. Zeker iemand die intensief sport of een dieet volgt doet er goed aan om extra vitaminen te nemen omdat deze personen een grotere behoefte hebben of minder krijgen aangeleverd via de voeding.

1

TOP