Afweersysteem ondersteunen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Afweersysteem ondersteunen

Je afweersysteem versterken kan om verschillende redenen van belang zijn. Om je afweersysteem te ondersteunen is het goed om gevarieerd te eten. Daarnaast zijn er vitaminen en mineralen die de natuurlijke afweer ondersteunen, zoals de vitaminen A, C, D , vitamine B12 en foliumzuur en mineralen als ijzer, selenium en zink. Met een voedingssupplement zorg je ervoor dat je extra van deze vitaminen, mineralen en antioxidanten inneemt. Je kunt dan je afweersysteemondersteunen.

 

Toont alle 25 resultaten

Sorteer op:
100 tabletten
(21)
19,90
Bespaar 10%
90 vcaps
(3)
31,49

Afweersysteem ondersteunen met supplementen
Als je de mogelijkheid hebt om regelmatiger en gezonder te gaan eten, dan raden wij je aan om dit te doen. Lukt dit niet, dan adviseren wij aan om een supplement met vitamine A, C, D te gaan gebruiken dat mede zorgt voor een goede lichaamsweerstand .Meest gebruikt is een multivitamine en mineralen product. Als je intensief sport zou je ook een zwaardere multivitaminen kunnen nemen. Een multivitaminen en mineralen product bevat vaak een hoge dosering wateroplosbare vitaminen en een normale aanvulling op de dagelijkse voeding qua mineralen.

Anti-oxidanten
Antioxidanten helpen het lichaam beschermen tegen de invloed van vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen het lichaam schaden. De oxidanten werken met vrije radicalen. Een vrije radicaal is een “ongebonden” agressief chemisch deeltje dat zo snel mogelijk een verbinding aan wenst te gaan. Een anti-oxidant gaat snel een verbinding aan met de oxidanten om deze te ‘vangen’ en zo gezonde cellen en weefsels te beschermen

Zelf je afweersysteem ondersteunen
Je kunt zelf je afweersysteem ondersteunen door op een zo gevarieerd mogelijke manier te eten en daar ook daadwerkelijk bewust over na te denken. Het is bijvoorbeeld een goed idee om na te gaan hoeveel mineralen, vitaminen en antioxidanten er in bepaalde voedingsstoffen zitten, die je tot je neemt. Bovendien dien je er rekening mee te houden dat je er meer van nodig zal hebben wanneer je ervan houdt om intensief te sporten. Je kunt dan zelf je afweersysteem ondersteunen door de hoeveelheid die je inneemt goed af te stemmen op dat wat je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Afweersysteem ondersteunen met mineralen
Je kunt ook je afweersysteem ondersteunen door supplementen met mineralen (ijzer, koper, zink, selenium), vitaminen (A, B6, B12, foliumzuur, C, D) te kiezen. Je hebt op die manier als het ware de mogelijkheid om er op korte termijn voor te zorgen dat je steviger in je schoenen komt te staan. De antioxidanten zorgen voor een goede bescherming, tegen de invloed van de zogenaamde vrije radicalen. Je kunt zo je afweersysteem ondersteunen, terwijl je daarbij ook goed op je voeding let.

Gezond en gevarieerd eten
Een goede afweer kan worden behouden door gezond en gevarieerd te eten. Als je een dieet aan het volgen bent of meer vergt van je lichaam doordat je bijvoorbeeld intensief sport, dan zul je er extra op moeten letten dat je voldoende vitaminen, mineralen of anti-oxidanten binnenkrijgt. Als je de mogelijkheid hebt om regelmatiger en gezonder te gaan eten, dan raden wij je aan om dit te doen. Lukt dit niet, dan adviseren wij aan om een supplement te gaan gebruiken die je helpt je lichaamsweerstand te ondersteunen en optimaal te houden. Dit kan je natuurlijke lichaamsenergie ondersteunen. Meest gebruikt is een multivitamine en mineralen product. Als je intensief sport zou je ook een zwaardere multivitaminen kunnen nemen. Een multivitaminen en mineralen product bevat vaak een hoge dosering wateroplosbare vitaminen en een normale aanvulling op de dagelijkse voeding qua mineralen. Het lichaam gebruikt de vitaminen die het nodig heeft en de rest verlaat het lichaam weer op de natuurlijke wijze.

0

TOP