Vermoeidheid
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Vermoeidheid

Als je last hebt van vermoeidheid kan dit vele redenen hebben. Indien je de reden weet is het verstandig eerst aan de oorzaak te werken, meestal lost dit de vermoeidheid direct op. Heb je niet direct een aanwijsbare reden, dan kan het komen doordat je bepaalde vitaminen mist in je voedingspatroon. In dat geval is het verstandig deze aan te vullen. In veel gevallen gaat het dan om de B-vitaminen. Deze vind je terug in vitamineproducten met alleen B-vitamines, of in de betere multivitaminen met een hoge dosering B-vitaminen.

Toont alle 20 resultaten

Sorteer op:
100 tabletten
(21)
19,90
90 plantcaps/150 plantcaps
(0)
27,9039,99
100 zuigtabletten
(10)
21,90

Tijdelijke ondersteuning op het gebied van voedingssupplementen bij vermoeidheid is te vinden in energizers. Deze bevatten vaak een hogere dosering cafeïne en andere stimulerende stoffen die je energie geven.

Vermoeidheid is ontzettend vervelend, maar we krijgen er vroeg of laat allemaal wel eens mee te maken. Dat komt vooral door het feit dat we tegenwoordig ontzettend hard willen lopen en veel willen doen, zonder dat we daarbij altijd goed nadenken over ons eigen lichaam. Door hier goed naar te luisteren kunnen we vermoeidheid voorkomen, of in ieder geval verminderen.

Oorzaken van vermoeidheid
Er bestaan talloze oorzaken van vermoeidheid, waardoor het lastig is om ze hier allemaal uiteen te zetten. Over het algemeen zijn het vooral spanning, een ongezonde voeding of fastfood, zwaarlijvigheid, depressies, angst en slapeloosheid die ervoor zorgen dat we moe zijn. Verder kun je vermoeidheid zijn wanneer je last hebt van hormonale veranderingen of het gebrek aan lichaamsbeweging. Wat dat betreft zijn er dus verschillende oorzaken denkbaar. Gelukkig bestaan er aan de andere kant ook een aantal praktische tips, om je weer te voelen.

Verminderen van vermoeidheid
Om de vermoeidheid aan te pakken is het allereerst verstandig om vast te stellen of hier een medische reden voor is, door langs te gaan bij je huisarts. Wanneer dit niet het geval is kun je gaan zorgen voor een goede voeding. Dat klinkt misschien als een open deur, maar juist binnen onze hectische maatschappij nemen we niet altijd de tijd hier voldoende op te letten. Met behulp van de juiste voeding kun je je lekkerder voelen. Je zal vaak merken dat de vermoeidheid minder wordt wanneer je op een gevarieerde manier gaat eten en je ervoor zorgt dat je een goede maaltijd eet, in plaats van een frietje of een hamburger.

0

TOP