Zenuwen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Zenuwen

Zwakke zenuwen rust geven kan op verschillende manieren, aangezien er ook verschillende oorzaken denkbaar zijn. Zo kunnen drukke werkzaamheden of spannende tijden ervoor zorgen dat je prikkelbaar bent of een zenuwachtig gevoel hebt. Bepaalde zaken dienen nog afgerond te worden en wanneer je daar onvoldoende aan toekomt kunnen de spanning en de zenuwen toe gaan nemen. Je bij spanning en zenuwen er voor zorgen dat je weer wat meer energie zal krijgen en als het ware in gaat zien dat je het allemaal in goede orde voor elkaar zal krijgen.

Spanning en stress in drukke tijden
Met spanning en stress krijgen we steeds meer mee te maken. Er wordt ontzettend veel van ons verwacht, terwijl we aan de andere kant maar weinig tijd hebben om al die taken ook daadwerkelijk uit te voeren. Bovendien worden we geregeld in de gaten gehouden, om te bepalen of ons werktempo op dat moment wel hoog genoeg ligt. We kunnen bij spanning en stress gebruik maken van een van de supplementen, waardoor we op een meer relaxte manier door het leven kunnen gaan.

Spanning en stress
Vanwege een veel drukker bestaan dan vroeger komt geestelijke druk en inspanning veel voor. De onderstaande producten zijn rustgevend en kunnen worden gebruikt bij innerlijke onrust, spanning en inspanning.

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op:
0

TOP