Zwanger worden
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Zwanger worden

Snel zwanger worden is een wens van veel vrouwen, maar niet iedereen weet daar ook daadwerkelijk in te slagen. Dat heeft te maken met een aantal verschillende factoren, maar het is gelukkig goed mogelijk om de natuur in ieder geval een duwtje in de rug te geven. Zo kun je zich in de juiste richting bewegen en valt de kans op snel zwanger worden in ieder geval aardig te vergroten.

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op:

Als je zwanger wilt worden doe je er goed aan er een gezonde levensstijl op na te houden. Relax regelmatig, eet gezond en sport. Zorg ervoor dat je niet veel overgewicht hebt en zorg voor zin in seks. Extra vitaminen kunnen je helpen de gezonde levensstijl compleet te maken en zorg ervoor dat je als vrouw een multivitaminen neemt waar foliumzuur aan is toegevoegd.

Tips om zwanger te worden
Je weet waarschijnlijk al wel dat je op tijd dient te stoppen met de pil of andere anticonceptie en dat het verstandig is om op het juiste moment te vrijen, maar ook je leefstijl kan van grote invloed zijn. Zorg er dus voor dat je op een gezonde manier leeft, door onze zwanger worden tips voor de vrouw te volgen.

Minderen met alcohol
Allereerst is het verstandig om te minderen met alcohol. Binnen de zwanger worden tips voor de vrouw speelt dit een belangrijke rol, aangezien de alcohol ervoor kan zorgen dat de kans op een miskraam ongeveer 4x zo groot kan worden. Het gebruik van alcohol heeft geen invloed op je vruchtbaarheid, maar door er op tijd mee te stoppen zorg je er in ieder geval voor dat jegeen alcohol drinkt op het moment dat je al zwanger bent. Zo helpen de zwanger worden tips voor de vrouw je voor een goede voorbereiding te zorgen.

Geen drugs
Daarnaast is het verstandig om geen drugs te gebruiken, aangezien dit je vruchtbaarheid kan beïnvloeden. Met name de zwaardere drugs zijn van grote invloed, maar ook een joint kan ervoor zorgen dat je minder vruchtbaar zal worden. Met deze zwanger worden tips voor de vrouw zorg je er dus voor dat je opnieuw een meer gezonde levensstijl aan kunt nemen. Ook sommige medicijnen zijn niet geschikt voor en tijdens een zwangerschap. Neem bij medicijngebruik altijd contact op met je huisarts als je een zwangerschapswens hebt.

Verminder overgewicht
Binnen deze zwanger worden tips hebben we aandacht voor een aantal externe factoren, maar daarnaast ook voor bijvoorbeeld overgewicht. Wanneer je last hebt van overgewicht is het mogelijk dat je vruchtbaarheid wordt verminderd, onder andere door het verstoren van je cyclus. Bovendien is de kans op een miskraam groter wanneer je een overgewicht hebt, waardoor het verstandig is om eerst wat af te vallen, voordat je aan kinderen wilt gaan beginnen. De zwanger worden tips voor de vrouw helpen je zo verder aan een goede voorbereiding op de zwangerschap die je wenst.

Gebruik foliumzuur
Tenslotte willen we je binnen deze zwanger worden tips voor de vrouw graag wijzen op het gebruik van foliumzuur. Dit helpt je niet om meer vruchtbaar te worden, maar het draagt bij tot de groei van het kind tijdens de zwangerschap en tot de vorming van de placenta.. Door er zowel als man en vrouw direct mee te starten zorg je ervoor dat je kindje zich op een goede manier kan ontwikkelen, op basis van de gezonde levensstijl die jullie aannemen. Binnen alle zwanger worden tips voor de vrouw komt vooral deze gezonde levensstijl op een duidelijke manier naar voren, dus besteed daar veel aandacht aan.

Snel zwanger worden op het juiste moment
U kunt het snel zwanger worden een handje helpen door er in ieder geval voor te zorgen dat je rekening houdt met je eisprong. Op dat moment is het vrouwelijk lichaam het meest vruchtbaar, waardoor dat een ideaal moment is om het te proberen. Over het algemeen zal de eisprong tussen de 14e en de 16e dag van de cyclus plaatsvinden, bij een cyclus van 28 tot 30 dagen. Bovendien kunnen vrouwen snel zwanger worden door het net voor de eisprong te proberen, aangezien de spermacellen een levensduur kennen van ongeveer 48 uur, tegen maar 12 uur van de eicellen.

Snel zwanger worden met een gezonde levensstijl
Snel zwanger worden lukt daarnaast vaak beter wanneer je jezelf een zo gezond mogelijke levensstijl aanmeet. Dat heeft vooral te maken met het feit dat een optimaal gewicht de kans op een zwangerschap in ieder geval zo groot mogelijk maakt. Ook is het tijdens de zwangerschap van groot belang om goed en gevarieerd te blijven eten, aangezien ook de baby van de voedingsstoffen en vitaminen die je binnenkrijgt gaat leven. Je zorgt als het ware voor twee, waardoor het zeer belangrijk is je voeding en gezondheid goed in de gaten te houden, ook na het snel zwanger worden.

0

TOP