CLA als stimulans voor de verbranding van vetcellen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Onderzoek heeft uitgewezen dat bij inname van 3,4 gram per dag het vetpercentage vermindert. Dit komt doordat vetcellen worden gebruikt om spierweefsel te vormen tijdens en na een intensieve training. Daarbij moet wel vermeld worden dat het gewicht van deze mensen niet afnam.

Bij mensen die CLA kregen, veranderde de samenstelling van de cholesterolfracties. Het percentage HDL (High Density Lipoprotein), goed cholesterol, werd hoger dan de LDL (Low Density Lipoprotein), oftewel slecht cholesterol. De totale hoeveelheid cholesterol veranderde echter niet.

Het supplement CLA vermindert de hoeveelheid vet en vermeerdert de spiermassa. Ook bij mensen die niet zo’n superatletisch lichaam hebben. CLA bevordert het metabolisme van de vetten vanuit de vetvoorraden, zorgt voor het behoud van spiermassa en ondersteunt het metabolisme van de vetten.

Verschijningsvormen CLA

Gelcapsules.

Gebruik en aanbevolen dosering CLA

Neem drie maal daags 1 tot 2 capsules 3 maal per dag in met een glas water. Als je gewend bent aan de inname van CLA kan je ervoor kiezen om 4 tot 6 capsules een uur voor de training innemen. Start altijd met een lage dosering om de lichaamsreactie te aanschouwen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP