De juiste sportbroek vinden
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Het zweet druipt van je voorhoofd, je neemt een grote stap vooruit, leunt voorover om aan je ‘lunges’ te beginnen dan gebeurt het: je oude sportbroek trekt het niet meer en scheurt uit elkaar in drie stukken. We hebben allemaal onze problemen met de sportbroeken gehad: gescheurd, gemaakt van doorschijnend materiaal of gewoonweg te stug en strak voor die yogales. Wil je weten welke sportbroek van jou work-out een absolute droom kan maken? Perfect body zet allerlei soorten sportbroeken op een rij.

De beste stijl voor jou

De dagen waarin we de eerste de beste broek van de bovenste plank trekken om in te sporten zijn definitief voorbij. Er zijn nu allerlei prachtige broeken beschikbaar die zich vormen naar jou lichaam en de activiteit die jij doet, zodat jij goed voelt tijdens het sporten, welke sport je ook doet.

Voor de intensieve sporter

Voor intense trainingen zoals hardlopen of kick boxen kun je het beste op zoek gaan naar een broek met het label ‘compression’ die aanvoelt als een tweede huid. Je spieren krijgen zo de maximale steun die ze nodig hebben tijdens het sporten. Hiernaast beweegt het lichte materiaal mee met elke beweging, vangt het zweet op en ademt het door, zodat je langer en harder door kan blijven trainen zonder je smerig te voelen. Om zichtbaar te blijven bij trainingen in de avond, kun je ook op zoek gaan naar de ‘compression style’ met reflectie voor het donker.

Voor de yogafanaat

Als je gek bent op yoga of simpelweg graag leggings draagt de hele dag, kun je het beste op zoek gaan naar een broek met het label ‘fitted’. Deze broeken bewegen mee met jou rekken en strekken zonder dat het er slobberig uit ziet. Het omhelst je rondingen en geeft hiernaast 100% comfort tijdens je yogalessen.

Voor de liefhebbers van de natuur

Zoek je je sport liever buiten op door te hiken bijvoorbeeld? Ga dan op zoek naar een wat lossere broek met een stof die ademt, licht is en niet snel slijt. Dit soort broeken hebben meestal ook zakken met een rits, zodat je je ID, sleutels en telefoon gemakkelijk mee kan brengen op avontuur. De wat lossere broeken worden overigens ook vaak gebruikt door de krachttrainers. Zij kunnen zich hierin gemakkelijk en vrij bewegen en toch comfortabel en droog blijven.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP