Druivenpitten eten: Gezonde haarvaatjes met druivenpitten
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

De pitten van rode wijndruiven zijn bijzonder rijk aan OPC die de allerkleinste bloedvaten – de haarvaten – beschermen, repareren en sterker maken.

Onderzoek

De pitten van rode wijndruiven zijn bijzonder rijk aan OPC (Oligomeric proanthocyanidins). Dit zijn antioxidanten die de allerkleinste bloedvaten – de haarvaten – beschermen, repareren en sterker maken. Klinische testen hebben uitgewezen, dat OPC vijftig keer effectiever dan vitamine E en twintig keer effectiever dan vitamine C is.

Voordelen

OPC heeft vooral een versterkend effect op de haarvaten van de benen. Dit leidt tot een verbeterde doorbloeding. Zo kunnen klachten als vermoeide, branderige, onrustige en opgezette en koude benen en voeten bestreden worden. Deze ongemakken zijn immers allemaal het gevolg van verzwakte haarvaten en dus een verminderde doorbloeding in de benen.

Haarvaten in de benen

Vooral vrouwen worden getroffen door beenklachten. Volgens een recent onderzoek tasten hormonen de haarvaten van de benen aan. Dit aftakelingsproces kan extra versneld worden door het gebruik van medicijnen tegen botontkalking en overgangsklachten. Deze bevatten immers meestal ook hormonen. Hetzelfde geldt voor de anticonceptiepil.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP