Een groot achterwerk loont!
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Ben je een borsten of billenman? Een vraag die veelal wordt uitgewisseld onder heren. Het zijn immers de twee gebieden waar de blik van veel mannen het eerste op focust. Grote, dikke billen zijn dan ook voor veel van hen een absoluut aantrekkingspunt terwijl veel vrouwen vaak dromen van een bescheiden, welgevormde kont. Speciaal voor al deze dames is er bijzonder goed nieuws, want het hebben van grote billen is in verband gebracht met een betere gezondheid en een hoger IQ!

Grote billen, gezond lijf

De Universiteit in Oxford heeft aangetoond dat het hebben van dikke billen in verband staat met een lager cholesterolgehalte in het lichaam. Door het hebben van grote billen, maakt je lichaam ook meer hormonen aan die gemakkelijk suikers uit het lichaam verwijderen. Dit verlaagt de kans op chronische ziektes, diabetes en hartproblemen. Niet slecht!

Mama knows best

Als niet jij, maar je mama in het bezit is van een groot, rond achterwerk dan zit je ook goed. Hetzelfde onderzoek aan de Universiteit van Oxford toonde naast het voorgaande namelijk ook aan dat mama’s met een grote derrière of heupen gemiddeld intelligentere kindjes op de wereld zetten.

Een strakke kont kun je trainen

Als je niet gezegend bent met een grote, volle bips, geen paniek! Dit kun je trainen met de juiste oefeningen.

1. Hip thrust

shutterstock_284208680
Leun met je schouders en je bovenrug tegen een bankje aan of op de grond op een yogamat. Zet je voeten plat op de grond en houdt je billen van de grond af. Probeer nu je heupen omhoog en weer naar beneden te duwen. Probeer 4 sets van 15 thrusts per keer. Als je deze oefening zwaarder wil maken kun je je omhoog en weer naar beneden bewegen terwijl je een barbell op je heupen vasthoudt.

3. Lopende lunges

shutterstock_138987041
Ga rechtop staan met in elke hand een dumbell. Dit is de startpositie. Neem nu met het rechterbeen een flinke stap naar voren en probeer de knie van het linkerbeen zo laag mogelijk te krijgen terwijl deze de grond niet raakt. Wissel van been en probeer 3 reps van 15 stappen te maken.

4. Sumo Squads

shutterstock_260679230
Ga met je benen wijd staan en je voeten naar buiten gericht. Dit is de startpositie. Zak door je knieën en houdt deze positie een aantal tellen vast voordat je je weer omhoog beweegt. Probeer 4 sets van 10 tot 15 squates per set. Als je deze oefening zwaarder wilt maken, kun je een dumbbell met beide handen vasthouden terwijl je door je knieën zakt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP